Gyurkity Péter

Megjelent az Oppo A37

Az újabb belépő szintű megoldás kellemes árat és tűrhető hardvert kínál.

Az Oppo belépő szintre szánt sorozatával kapcsolatban legutóbb az A30 megjelenése adott alkalmat a beszámolóra, most azonban felbukkant egy további változat, amely szintén a megszokott kompromisszumot kínálja, egy apró érdekességgel.

Az Oppo A37 ugyanúgy szerény adottságokat kínál a felhasználóknak, az 5 hüvelykes IPS-kijelző, a 720p felbontás, a Qualcomm Snapdragon 410 processzor, a 2 GB RAM, valamint az alapesetben 16 GB-os tároló ugyanis manapság már nem ad okot a túlzott örömre. Mégis, a fenti hardver minden alapvető feladat ellátására bőven elegendő, ez pedig a Gorilla Glass 4 felülettel, legfeljebb 128 GB-os microSD-vel, valamint egy legfeljebb három kártyát befogadó SIM-tálcával egészül ki, ez utóbbi révén pedig egyszerre két SIM-kártyát és egy microSD-t is alkalmazhatunk.


A képkészítésért egy hátoldali 8 megapixeles f/2.2 kamera, valamint annak 5 megapixeles f/2.4 társa felel, ezek nyilván szintén nem tartoznak a csúcskategóriás megoldások közé. Az üzemidőt egy 2630 mAh-s akkumulátor biztosítaná, míg a szoftveres oldalon az Android 5.1 Lollipop, valamint a cég saját ColorOS 3.0 kezelőfelülete fut. A megjelenésre Szingapúrban már sor is került, itt egy ingyen szelfibotot adnak a készülékhez, a többi régióban pedig néhány héten belül szintén számíthatunk a debütálásra.

A hivatalos ár nagyjából 200 dollárnak felel meg, ez azonban a többi régióban még változhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!