Gyurkity Péter

Megjelent a Meizu M3s

Máris frissült a gyártó új olcsó készüléke, amely ezúttal fém külsőt kapott.

Április végén számoltunk be a Meizu M3 felbukkanásáról, amely kedvező áron, tűrhető hardverrel igyekezett megerősíteni a kínai gyártókkal kapcsolatos sztereotípiákat. A cég már most frissíti a típust, további újdonságokkal bővítve a listát, amely eddig is több kellemes funkciót kínált a vékonyabb pénztárcával rendelkező felhasználóknak.

A Meizu M3s eszerint megtartja az eredeti változatnál is látott MediaTek MT6750 chipet, amely itt is nyolc magot és 1,5 GHz-es órajelet kínál. A kijelző továbbra is 5 hüvelykes, a támogatott felbontás maradt a 720p, míg a pixelsűrűség 296 ppi, amelyet a 2.5D technológia egészít ki. A memória mérete ugyanúgy 2 vagy 3 GB, ehhez 16 vagy 32 GB-os belső tároló társul, de a képkészítés terén sem változott a helyzet, miközben az akkumulátor szerepét egy nagyobb, 3020 mAh-s változat látja el.


A telefon azonban immár egy fém burkolatra támaszkodik, amely némileg drágább külsőt kölcsönöz a típusnak. Ezt az egyetlen fizikai gomb alatt elhelyezett ujjlenyomat-olvasó egészíti ki, amely a gyártó szerint mindössze 0,2 másodperc alatt reagál az érintésre, az előírások szerint legalább 10 millió érintést gond nélkül kiszolgálva. A telefon négy színben (arany, ezüst, szürke, illetve rózsaszín) lesz kapható, a megjelenésre június 18-án kerítettek sort.

Az ár Kínában 106 és 136 dollárnak felel meg, erre nyilván rájön még a szállítás és a különböző adók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!