Gyurkity Péter

Bőr külső az Elephone új okostelefonján

A gyártó ezúttal a külalakra helyezi a hangsúlyt, bár egy hardveres részletet is elárultak.

Az Elephone - a többi, korábban nem, vagy csak alig ismert kínai céghez hasonlóan - egyre gyakrabban szerepel lapunk hasábjain, amit elsősorban azzal érdemelnek ki, hogy egyre-másra dobják piacra a különböző érdekes, vagy igencsak olcsó telefonokat. Most szintén egy ilyen versenyző van soron, bár a megjelenés csak jövőre várható.


A gyártó saját hivatalos Facebook oldalán osztott meg néhány képet a felhasználókkal, amelyből kiderül, hogy a színválasztás, valamint a burkolat anyaga tekintetében is eredeti húzással álltak elő. A közelebbről meg nem nevezett készülék ugyanis narancs és szürke színben jelenik majd meg, ami eleve szembemegy a hagyománnyal, ám a fém külsőhöz ezúttal bőr bevonat társul, legalábbis annak egyes részein. Ez utóbbi a jelek szerint a narancsba burkolózó részeken lesz jelen, remélhetőleg tartós kivitelben.


Ami a hardveres összetételt illeti, ezzel kapcsolatban nagy a csönd, az illetékesek mindössze annyit árultak el, hogy az érintőképernyő mérete 5,3 hüvelyk lesz. Ez véleményük szerint a legoptimálisabb méret az átlagfelhasználó számára, hiszen így simul a telefon a legjobban a kézbe, bár azt még nem tudjuk, hogy ezt milyen egyéb jellemzőkkel és milyen kereskedelmi áron tenné majd. Mivel azonban a cég kínálatában láthattunk már igencsak erős és egyben olcsó telefont is, az árral valószínűleg nem lesz nagy gond.

A megjelenés 2016 első negyedében várható, ami nincs már messze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PeeTeR #2
    Vowney -ban is az van, remelhetoleg ez is megkapja
  • grebber #1
    Csak ne fostartály 2-3 ezres aksi legyen benne hanem min 4ezres!