Gyurkity Péter

Érkezőben a Samsung Galaxy S6 Plus

A Samsung az S6 edge nagyobbik változatán is dolgozik, erről már az első kép is megjelent.

A napokban írtunk arról, hogy a Note 5 mellett a Galaxy S6 Active is hamarosan bemutatkozhat, és bár a Note esetében a cég nem sokkal később cáfolta a korai megjelenésről szóló híreket, ez még nem jelenti azt, hogy idén nem vehetjük majd kézbe az új zászlóshajót. Időközben kiderült, hogy egy harmadik példányon is dolgoznak.

A Galaxy S6 Plus nem is olyan régen merült fel bizonyos pletykákban, bár akkor sokak számára rossz viccnek tűnt a megoldás, hiszen ez az S6 edge nagyobbik testvéreként szerepelt az értesülésben, amivel kapcsolatban rögtön számos kétely merült fel. Most egy rövid videóban bukkant fel az első kép, amelyen ugyan néhány részletet szándékosan kitakartak, azonban mindez megerősíteni látszik a korábbi híreket, miszerint a dél-koreai gyártó valóban dolgozik a méret növelésén, így nemsokára mi is kipróbálhatjuk az S6 edge új változatát.

A kép alapján a névnek megfelelő módon megtartanák a hajlított széleket, amely az áprilisban felbukkant eredeti telefonon (az előző generációval ellentétben) már mindkét oldalon megmutatta számunkra ezt az érdekes jellemzőt, így több hely jutott a különböző értesítőknek és az egyéb funkcióknak, amelyek a teljes panel bekapcsolása nélkül vezérelhetők. A pletykák szerint a hardveres oldalon a nagyobb kijelző mellett a hatmagos Snapdragon 808 chip lesz még fontos változás, míg a többi részlet esetében maradnak a korábbi lista mellett, ami 16 és 5 megapixeles kamerákat, valamint egy 32 GB-os belső tárolót jelentene.

Az elkövetkező néhány héten valószínűleg további információk jelennek meg a készülékről, ezekről igyekszünk majd időben beszámolni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!