Gyurkity Péter

LG G2 mini, Asus PadFone Infinity Lite

Két újabb okostelefon részleteit ismerhetjük meg, hivatalos és kevésbé hivatalos forrásból.

Az LG esetében már korábban beszámoltunk arról, hogy hamarosan befuthat a G2 kisebb változata, most pedig megtudtuk, hogy ez utóbbi példány pontosan milyen hardverre támaszkodik majd. A hivatalos bemutatóra valószínűleg az MWC alatt kerítenek sort, addig azonban kivesézhetjük a főbb pontokat.

A G2 mini eszerint nem mondható kicsinynek, hiszen egy 4,7 hüvelykes érintőképernyőre támaszkodik, amely 540 x 960 pixel (qHD) felbontást, valamint 234 ppi pixelsűrűséget támogat. Processzorként egy Snapdragon 400 dolgozik a burkolat alatt, bár lesz egy Tegra 4i változat is a piacon, ezt pedig 3G és LTE elérés, 8 és 1,3 megapixeles kamera, 8 GB-os belső tároló, microSD, egy 2440 mAh-s cserélhető akkumulátor, valamint az Android 4.4 egészíti ki. Beszerezhetünk majd dual-SIM változatot is, a megjelenés pedig Európában áprilisban esedékes.
* Az Asus eközben lerántotta a leplet a PadFone Infinity Lite névre keresztelt okostelefon-tábla hibridről, amely tulajdonképpen a PadFone Infinity 2 módosított változataként értékelhető. A hardveres jellemzők mindenben megegyeznek, kivéve, hogy ezúttal egy négymagos Snapdragon 600 chipre építik a megoldást, amely 1,7 GHz-en fut, míg a szoftveres oldalon az Android 4.1 található, amely valószínűleg hamarosan a 4.4-re frissül. Maga az okostelefon 5 hüvelykes kijelzőt kínál (1080p felbontással), ám a dokkoló egy 10,1 hüvelykes érintőképernyőt biztosít, azonos felbontással és egy 5000 mAh-s akkumulátorral.

A készülék az első körben Tajvanon jelenik meg, méghozzá márciusban, 463 dollárnak megfelelő áron - a dokkoló esetén ehhez még 230 dollár adódik hozzá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!