Gyurkity Péter

Itt az LG G Pro 2, jön a G2 Mini

A gyártó még az MWC előtt bemutatta új okostelefonját, míg korábbi zászlóshajója kisebb változatot kap.

A jelek szerint az LG nem hajlandó kivárni a fontos rendezvény kezdetét, ezért igyekeznek a néhány hátralévő napban minden jelentős újításról lerántani a leplet. Ezek közé tartozik a G Pro 2 is, amely most a hivatalos internetes oldalon is felbukkant, minden fontosabb részletet megosztva a nagyközönséggel.


A G Pro 2 - a korábban megjelent pletykáknak megfelelően - a közvetlen előd 5,5 hüvelykes kijelzőjéhez képest egy 5,9 hüvelykes példányra épül, amely 1080p felbontást támogat. Ehhez egy 2,26 GHz-es órajelen futó négymagos Snapdragon 800 chip, az Adreno 330 grafikus vezérlő, 3 GB RAM, 16 vagy 32 GB-os belső tároló, egy hátoldali 13 megapixeles kamera, annak 2,1 megapixeles előlapi társa, valamint egy cserélhető 3200 mAh-s akkumulátor társul. A képet HSPA+ és LTE-elérés teszi teljessé, Bluetooth 4.0, USB, WiFi, valamint az NFC és a Slimport támogatásával.


A szoftveres oldalon az Android 4.4 KitKat teljesít szolgálatot, itt pedig az előd esetében megismert "kopogtató" funkció is megtalálható, amelynek révén az érintőképernyő bökdösésével feloldható, illetve bekapcsolható a készülék. A hátoldali kamerával 120 fps mellett készíthetünk HD-videókat, itt a 4K-anyagok rögzítése is megoldott, a készülék pedig három színben (fekete, fehér, ezüst) lesz kapható. A pontos ár és a megjelenési dátum még ismeretlen.


A cég saját Facebook oldalán azt közölte, hogy hamarosan a G2 is megkapja Mini változatát, ám erről mindössze egyetlen képet hoztak nyilvánosságra, a hardveres részleteket pedig még nem árulták el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!