Gyurkity Péter

Dual-SIM One és újabb középkategóriás HTC-k

A HTC az One okostelefon egy újabb változatát dobja piacra Európában, míg a középkategóriában két további példánnyal erősít, az első körben egyelőre Ázsiában.

A napokban olvashattunk az aranybevonatú, illetve az aranyszínű One változatok megjelenéséről, a HTC azonban nem bírt magával, és egy újabb példányt mutatott be a nagyközönség előtt. Hivatalos oldalán ugyanis megjelent a Dual-SIM opcióval kiegészült jövevény, amely az Egyesült Királyságban már kapható is.

A Dual-Sim HTC One a legtöbb jellemzőt tekintve megegyezik az eredeti változattal, amely hónapokkbal ezelőtt vált elérhetővé. Fontos eltérés a névből is kitalálható opció, amelynek révén egyszerre két SIM-kártyát rakhatunk a készülékbe, megkönnyítve ezzel az olcsó ajánlatok iránt érdeklődők, illetve a sokat utazók dolgát. A hátlap természetesen cserélhető, hogy ne legyen gond a kártyák kezelésével, emellett pedig a 32 GB-os belső tárolót egy legfeljebb 64 GB-os SD-kártyával bővíthetjük tovább. Fontos körülmény emellett, hogy LTE-támogatás ezen változat esetében nem elérhető - a gyártó saját oldalán 495 fontos áron árulják a készüléket, amely 809 dollárnak felel meg, természetesen hűségszerződés nélkül.


HTC Desire 700

A cég további két példányt dobott piacra, amelyek feladata a középkategória jobb lefedése. Ezt a rohamot már korábban megkezdték a három új Desire változat piacra dobásával, ezeket azonban most további két jövevény egészíti ki. Ezek egyike a Desire 700, amely 5 hüvelykes qHD-kijelzővel, négymagos Snapdragon chippel, valamint BoomSound hangszórókkal érkezik, 1 GB RAM, 8 GB-os belső tároló, illetve egy 2100 mAh-s akkumulátor társaságában - a Dual-SIM opció itt is megtalálható, az ár 470 dollár. A Desire 501 egy kisebb, 4,3 hüvelykes WVGA-kijelzőt, 1,5 GHz-es ikermagos chipet, illetve eltérő színű hátlapokat vonultat fel, 335 dollárnak megfelelő áron.


HTC Desire 501

A Desire család két újabb tagja egyelőre kizárólag Ázsiában jelenik meg, Európai debütálást még nem említettek, ám ez nincs is kizárva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!