Szekeres Viktor

Szerdától ismét hetente jelentkezik a Totalcar

Újra a lóerők nyomába szegődik a Winkler-Bazsó páros, hiszen szerdán megújulva tér vissza az autósok kedvenc magazinja, a Totalcar a DoQ csatornán.

10 év után csatornát vált a Totalcar, amely egyedi stílusával minden bizonnyal jó pár autórajongó kedvencévé vált az évek során. A műsor október 17-től már a DoQ csatornán lesz látható, s szerdánként 20.00-tól fog jelentkezni. Bazsó Gábor, az egyik készítő elmondta, hogy: "Mostantól minden adás premierjét egy maroknyi igazi Totalcar nézővel együtt követnénk végig, hogy aztán megvitassuk a tapasztalatokat. Sok éve tervezzük, de sajnos ez eddig nem jöhetett létre. Úgyhogy várjuk bárki olyan jelentkezését, akinek van egy kocsmája, nagy tévével, hogy hetente egyszer két-három órát együtt mókázhassunk néhány tucat autó/motor fanatikussal."


Winkler Róbert, a páros másik tagja pedig arról számolt be, hogy mi minden várható aaz új szezonban: "Bemutatunk szuper sportautókat, mint a svéd Koenigsegg, új autókat, mint a Jaguar XF, de persze továbbra is nagyon szeretjük a youngtimereket, a 15-25 éves élményautókat, amelyeket manapság gyakran fillérekért megkap az ember. Továbbra is szót ejtünk majd motorokról, és azt is megtudhatják a DoQ nézői, hogyan álljanak neki a barkácsolásnak, ha egyedi méretű biciklit készítenének maguknak. Ezenkívül a tervek szerint még Kínában is tesztelünk majd néhány helyi gyártású modellt, úgyhogy lelkesen tanulok kínaiul."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!