Szekeres Viktor

Nagy öröm éri az olasz foci szerelmeseit

Kedd esténként élő műsorral jelentkezik a SportKlub Kovács István és Világi Péter vezetésével. A Serie A Show-ban az olasz focibajnokság előző fordulójára tekintenek vissza a stúdióban.

Kedden elrajtolt a Serie A Show a SportKlubon. A most debütált élő stúdiós műsorban a műsorvezető Kovács István és Világi Péter az olasz focibajnokság legutóbbi fordulójára fog visszapillantani, s ebben segítségükre lesznek olyan rendszeres vendégek, mint Gianni Annoni és Salvo Sgroi. A csatorna közleménye szerint a műsorvezetők mellé a jövőben más sztárok is csatlakoznak majd, főleg olyanok, akik valamilyen módon kapcsolódnak Olaszországhoz és az olasz focihoz, például Szuper Levente vagy Ganxsta Zolee.

A műsor több állandó rovattal várja a nézőket. Az első adásban Salvo különleges kagylólevest készített, s szakácsmesterek minden alkalommal igazi itáliai specialitással készülnek majd, hogy tele hassal és olaszos lendülettel vessék bele magukat a bajnokság újabb mérkőzéseibe. A műsort minden kedden este 19:45-ös kezdéssel lehet megnézni a SportKlubon - természetesen élőben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!