Szekeres Viktor

Kiderült, mi lesz A galaxis őrzői 3 eddig titkolt címe

Végre kibökték A galaxis őrzői 3 címét.

Valahol furcsa, hogy sokak számára hírértékkel bír egy film címe, de addig rágták James Gunn fülét a rajongók, míg A galaxis őrzői-sorozat rendezője Twitteren megosztotta a nagyérdeművel, hogy a Marveles széria legújabb darabjának címe Guardians of the Galaxy Vol. 3 lesz, ami azt jelenti, hogy a rajongói javaslat, a Guardians of the Galaxy.mp3 le lett szavazva. A tavalyi második részből kiindulva a magyar cím pedig A galaxis őrzői vol. 3. lesz.

Míg a széria első része Amerikában 333 millió dollárig jutott el, addig a második 390 milliót szedett össze, ami szép növekedés. A folytatás Amerikán kívül is rápakolt a folytatás az első részre, hiszen 474 millióig jutott el, szemben a korábbi 440 millióval, ami nem tűnik túl nagy gyarapodásnak, és igazából a nemzetközi szereplésben keresendőek annak az okai, hogy a film nem törte át az egymilliárdos bevételi határt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Flamer #5
    ah. en ugy gondoltam hogy a feltamasztas alatt o is azt erti hogy idougrasos dolog lesz.. nyilvan nem a normal feltamasztas lesz a huzas. az hulyen is nezne ki. :D
  • zetortraktor #4
    Furcsa, hogy mindenki számára világos a dolog, de ez van. A hullákat nem támasztják fel. Akkor a nem hullák támadnak fel. Vagy nem hullákkal folytatódik. Máshogy oldják meg, nem halottak feltámasztásával. Szemantika.

    Vagy komolyan azt hitted, hogy aki meghalt, az nem tér vissza? Jézusom.

    Egyébként meg, aki nem látta a filmet, az miért tudja, ki halt meg? Hogy meghalt valaki? Vagy csak engem kerülnek el a hírek?
  • subotal #3
    Nem támasztanak fel senkit, mert meg sem halnak, mert visszautaznak az időben a megmaradtak és úgy variálnak majd valamit...
    Az hogy azt mondták, nem támasztanak fel senkit, csak marketinghúzás!
  • Flamer #2
    https://marvel.com/movies/all

    amugy mar volt cikk hogy a hosok visszaternek, na meg miert ne tamasztanak oket fel?
    Utoljára szerkesztette: Flamer, 2018.05.18. 08:38:24
  • Ender Wiggin #1
    A Marvel azt mondja, nem támasztják fel a hullákat. Akkor ez mikor fog játszódni? Meg az Avengers 4?