Szekeres Viktor

Újabb hír A galaxis őrzői 3-ról

Kiderült, hogy mikor kezdődik az új A galaxis őrzői-epizód forgatása.

A galaxis őrzői-filmsorozat harmadik része, azaz a Guardians of the Galaxy Vol. 3 2019-ben kerül forgatásra - mindezt Chris Pratt árulta el, amikor Pom Klementieffnak kívánt boldog születésnapot Twitteren. Korábban az már kiderült James Gunnak, a rendezőnek köszönhetően, hogy maga a film 2020-as premierdátummal rendelkezik, ekkor kerül bemutatásra az amerikai mozikban. A pontos dátumra még várni kell, de a Marvel Studios 3 dátumot stoppolt le cím nélküli projekteknek arra az évre: május elsejét, augusztus hetedikét és november hatodikát.

Az eddigi részek kapcsán érdemes elmondani, hogy míg az első film Amerikában 333 millió dollárig jutott el, addig a második 390 milliót szedett össze, ami szép növekedés. A folytatás Amerikán kívül is rápakolt a folytatás az első részre, hiszen 474 millióig jutott el, szemben a korábbi 440 millióval, ami nem tűnik túl nagy gyarapodásnak, és igazából a nemzetközi szereplésben keresendőek annak az okai, hogy a film nem törte át az egymilliárdos bevételi határt. Amerikában ugyanis hiába hozott alig 20 millió dollárral kevesebb dollárt a konyhára, mint az Amerika kapitány: Polgárháború, a világ többi részén meg sem közelítette annak 745 millió dolláros bevételét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #6
    Szuperhos kepregenyeknek az aldasa egyben atok is: lenyegeben barkit es barmit barmikor elo lehet rantani a kalapbol, igy nehez komolyan venni egy szereplo halalat.

    Ajanlott ellenolvasmany: Black Summer, No Hero es a Supergod Warren Ellistol.
  • wraithLord #5
    Igazából nem kell nagyon megerőltetni magad, 2x rákeresel valamire, és az androidos telefonodon a Google Now Feed kihoz minden azzal kapcsolatosat. Gondolom, ha rákeresel egy Marvel filmre, akkor utána a Google automatikusan tolja eléd az - általában hivatalos - infókat. (Én szoktam nézegetni, hogy mi van a feedben.)
  • zetortraktor #4
    "l jön a Marvel, hogy mindenki halott aki meghalt (aha...). "

    Nincs 'aha'. Nyilván mindenki halott. Amíg fel nem támadnak. Feltámadni csak a halálból lehet.

    De... ki az az elkúrt ember, aki olvassa, hogy mivel jön valami multi. Ki az, aki olvassa és el is hiszi? Ki az, aki olvassa, elhiszi és még vissza is böfögi? Hol lehet olyat olvasni, hogy mit mond a Marvel? Mekkora rajongónak kell lenni ahhoz, hogy valaki hivatalos kommunikációt olvasson?
  • nkmedve #3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Marvel semmi ilyet nem mondott. Nyilván akik "elporladtak" azok vissza fognak térni az A4-ben, akik más módokon haltak meg azok valószínűleg nem.

    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2018.05.08. 11:26:06
  • Jawarider #2
    A f.s második rész után annyira nem érdekel már.
  • Ender Wiggin #1
    És ez akkr mikor játszódik? Figyelembe véve, hogy azzal jön a Marvel, hogy mindenki halott aki meghalt (aha...).