Szekeres Viktor

Kiderült, ki lesz az új G.I. Joe-mozifilm főhőse

Snake Eyesról fog szólni a G.I. Joe tervezett spinoffja.

A The Hollywood Reporter szerint a Paramount Pictures elkezdett fejleszteni egy G.I. Joe-spinoffot, aminek a központi karaktere Snake Eyes lenne, akit a korábbi filmekben Ray Park alakított. A tervezett film forgatókönyvét Evan Spiliotopoulos írja. Snakey Eyes az egyik legismertebb figura a G.I. Joe univerzumban, először 1982-ben jelent meg a képregényekben, illetve játékbabaként, ő az a csendes nindzsa kommandós, aki sosem veszi le a sisakját.

A spinoff mellett természetesen továbbra is tervbe van véve az élőszereplős sorozat harmadik epizódja, ami 2020. március 27-én kerülne bemutatásra az amerikai mozikban. Ez az a rész, amiről pár éve még az a hír járta, hogy D.J. Caruso (Disturbia, Sasszem, A negyedik) rendezheti, de már az ő részvételére sem lehet mérget venni.

A mozis bevételek értelmezéséhez remek adalék lehet a G.I. Joe-sorozat teljesítménye, hiszen bár mindkét eddigi epizód elfogadhatóan teljesített a jegypénztáraknál, a Paramount nem érzett nagy késztetést arra, hogy azonnal folytassa a szériákat. Ergó az alábbi teljesítmények nem számítanak nagyszerűnek: a 2009-es G. I. Joe: A kobra árnyéka Amerikában 150, a világ többi részén pedig 152 millió dollárig jutott el 175 milliós költségvetésből, míg a folytatás, a G.I. Joe - Megtorlás, melyre már csak 130 milliót tapsoltak el, míg Amerikában csökkent (123 milliós bevétel), nemzetközileg növekedni tudott (253 millió dolláros bevétel).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BaliBoy #2
    A filmekben eltértek ettől ha jól emlékszem. Nem fizikai korlát miatt nem beszélt, hanem pszichológiai ok miatt. (megölték a mesterét)
    Szóval simán lehet, hegy beszélni fog.
  • grobs #1
    "ő az a csendes nindzsa kommandós, aki sosem veszi le a sisakját"

    Nem csendes, hanem néma (rárobbant egy helikopter amikor mentette ki a bent lévőket). Mivel néma ezért elég hülye választás egy film főszerepére. A képregényben főszereplő, de ott a jelbeszéd se különbözik a normálistól (legfeljebb dőlttel írják). Anno a rajzfilm készítőinek volt annyi esze, hogy hátrébb tették, és Duke lett a főszereplő.
    Mindenesetre mély dialógusokat terveznek az már látszik.