Szekeres Viktor

Pár héttel a premierje előtt lecserélik Kevin Spacey-t az új Ridley Scott-filmben

Nem lesz benne Kevin Spacey Ridley Scott új filmjében.

A tervek szerint december nyolcadikán mutatták volna be Amerikában A világ összes pénze (All the Money in the World) című Ridley Scott-filmet az amerikai mozik, azonban a premierre végül csak 22-én fog sor kerülni, köszönhetően annak, hogy a filmben lecserélik a szexuális zaklatási botrányba keveredett Kevin Spacey-t.

Spacey szerepét Christopher Plummer veszi át, vele forgatják újra azokat a jeleneteket, amikben szerepelt J. Paul Getty karaktere. Ez elvileg nem lesz akkora feladat, hiszen Spacey csak 8-10 napot forgatott együtt a stábbal, bár persze még így is bravúr lenne, ha pusztán két hét késéssel moziba kerülhetne a film.


A Sony Pictures filmje a Getty-féle emberrablásról szól és a főbb szerepekben Michelle Williams, Mark Wahlberg, Romain Duris, Charlie Plummer és Timothy Hutton lesz. Scott David Scarpa forgatókönyve alapján dolgozott, aki pedig John Pearson könyvét alakított át filmes nyelvre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #10
    NMDT! ;)
  • NEXUS6 #9
    LOL
  • NEXUS6 #8
    LOL
  • zetortraktor #3
    Nem akar kiretusálni senki semmit, OJ Simpson nem maradt benne a Csupasz pisztolyban? Nyilván intelligencia függvénye, hogy érted-e, hogy egy cég nem akarja, hogy egy új termékét az ő neve fémjelezze vagy sem. A régi filmek konzervek, itt viszont eldönthették, hogy vele vagy nélküle akarják a dolgot. Nem akarták vele.
  • Ender Wiggin #2
    És akkor mi lesz, ha kiderül, hogy minden hatalommal bíró producer, színész, legyen férfi vagy nő, élt már vissza a helyzetével, és szinte minden színész a díványon szerezte meg a szerepeit? Mindent kiretusálnak? Összeomlik a filmgyártás?
    Egyébként felesleges volt Spacey-t meszkírozni, Plummer alapból úgy néz ki, mint ő a szerepben :-D
  • Csaba161 #1
    És a régebbi filmjeiből és TV-sorozataiból is kiretusálják, á la Sztálin...