Szekeres Viktor

A Prometheus 4 kapcsolódhat konkrétan az Alien-filmekhez

Ridley Scott tervei szerint a negyedik filmben kapcsolná össze az Alien-univerzumot a Prometheusszal.

Jelen állás szerint Ridley Scott februárban kezdi el a Prometheus második részének forgatását Michael Fassbender és Noomi Rapace főszereplésével. A rendező a Mentőexpedíció című új filmje kapcsán tartott sajtótájékoztatón következő filmjéről is kapott pár kérdést, amikre készséggel válaszolt is, és elmondta, hogy tervei szerint a Prometheus-sorozat közvetlenül kapcsolódna az Alien-filmekhez, azonban minderre még nem a második epizódban kerülne sor. Sőt, az is előfordulhat, hogy nem is a harmadik részben, csupán a negyedikben - vagyis a rendező mindenképp hosszabb távon tervez a franchise-szal.

Scott úgy tartja, hogy a Prometheus-filmek lényege az Alien-sorozat megalapozása, illetve annak megmagyarázása, hogy hogyan és miért került sor a lények megteremtésére. A rendező mindig is úgy tekintett az alienekre, mint egyfajta bakteriális hadviselés egy részére, amiket egy hadihajó (a Croissant) szállított pusztítási célzattal.

Kíváncsian várjuk, hogy a Prometheus 2 felül tudja-e múlni siker szempontjából a nagyon jól teljesítő első részt, mely 2012-ben világszerte összesen 403 millió dollár bevételt termelt - Amerikában 126 milliót, a világ többi részén pedig 277 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #5
    Nekem moziban csak a 3D miatt tetszett, de rengeteg következetlenség van benne. És nem kellett volna ennyire hasonlítania az Alien féle szituációhoz. Az űrhajó, az idegen is hasonló volt, de szemmel láthatóan nem ugyanaz. Jah és néhány meme ami nem véletlen. (nem akarom telespammelni a fórumot)



    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.09.28. 14:31:12
  • Ender Wiggin #4
    csak egy dolgot magyarázzon meg: mi a f..nak kellett egyáltalán ez a baromság? egyetlen épkézláb jelenete, dialógja nem volt a filmnek. scott kb. a sólyom óta nem csinált nézhető filmet.
  • Macropus Rufus #3
    kíváncsi vagyok, hol fog kapcsolódni az Alien szériához. Mert ez számomra rejtély.
    De nekem elég lenne egyenlőre a 2. rész is. Hátha abban megmagyaráz pár dolgot, mert az első az egy olyan összecsapott valaminek tűnik.
  • Zombee #2
    Nekem tetszett a moziban, hála az égnek nem 3D-ben néztük. Csak idegesített, hogy a filmnek nincs vége. :)
  • arty #1
    én ottleszek a moziban, az biztos :)

    (az első rész az elment kategória volt moziban (a 3d mondjuk jól elb*szta), aztán otthon újranézve egyre inkább nem érdekeltek a hibái, "megmagyaráztam őket magamnak", érdekel a folytatás)