Szekeres Viktor

Két ütős kép a Star Wars 8 főszereplőiről

Egyszer Mark Hamill, egyszer pedig Daisy Ridley.

Elintézhetjük a hírt azzal is, hogy két új kép érkezett a Star Wars: Az utolsó jedik (Star Wars: The Last Jedi) című filmhez, ami a nyolcadik Csillagok háborúja-epizód lesz. Az egyiken a Reyt alakító Daisy Ridley látható, a másikon pedig a Luke-ot játszó Mark Hamill. Azonban a képeknek van egy érdekessége. Míg Ridley fotója a Yahoo Movies forrásából került fel a netre, addig a filmes lapok Hamill képénél a Mozimánia című magyar újságot tünteti fel, amiiről Hamill is megemlékezett tweetjében, hiszen magyarul kürtölte szét, hogy címlapot kapott hazánkban.


A visszatérő szereplők között Hamill és Ridley mellett természetesen ott lesz az elhunyt Carrie Fisher, Adam Driver, John Boyega, Lupita Nyong’o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkis is. Újonnan pedig olyan színészek csatlakoztak a gárdához, mint Benicio Del Toro, Laura Dern, illetve Kelly Marie Tran. A magyar premierre december 14-én kerül sor.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KisKZ #10
    Kérlek ne érezd bántásnak a követlezőket!

    wraithLord adatlapja
    Életkor: 34

    Ezért nem értheted mi az a Star Wars. Ez több mint egy film, vagy filmtörténeti fordulópont.
    Ez a mi világunkra (a való világra) hatott olyan elementáris erővel, amelyet azóta sem tudtott más film elérni. Talán nem is fog. (Szigorúan magánvélemény!).

    Ez az... Ami hiányzik az első három rész után. Persze, valószínűleg soha nem lesz megismételhető.

    A többi... Törénet, karakterek, fejtegetés...
    Ez a Tiétek (joggal, hisz sajnos nem élhettétek meg a kezdeteket), de messze távol áll az SW (az első három rész) igazi nagyszerűségétől.
  • wraithLord #9
    Anakin se tanult senkitől se podot, se vadászt vezetni, mégis óvodásként megnyerte a Tatooine-on a podracinget, felrobbantotta a Kereskedelmi Szövetség űrállomását a Naboo felett, ja és nem mellesleg műszaki zseni volt... Ok, vívni nem vívott, de egy magányos scavenger csajnak nem árt tudnia harcolni, ha életben akar maradni, ezért valószínűleg valamilyen szinten alapból is tudott vívni...

    Akkor kisgyerekkel játszották ezt el, most csajjal. Minden kornak megvannak a maga hülyeségei, amit muszáj figyelembe venni - jelen esetben - egy film elkészítésekor.

    Egy biztos, "a WC-n lehúzás" nem az Episode 7-tel kezdődött. (az előző kommentemben véletlenül Episode 8-at írtam.)
  • Ender Wiggin #8
    Az ésszerűség nem szempont a nyitott szájú lány karakterének írásakor (abrams munkásságában is megszokott). Legyen ugye csaj, gyakjon le mindenkit. Arra nincs idő, sem türelem, hogy esetleg tanulja, amit tud (arról nem is beszélve, hogy mesterek csak férfiak, az meg kizárt, hogy egy tökös csaj férfitól tanuljon, meg aztán a tanulás olyan lúzereknek való, mint Luke), tehát azonnal kell. Kábé így lehet összefoglalni a kétkedők számára az alkotói folyamatot. És igen. Csúnyán lehúzták a WC-n az egész SW-sagát.
  • wraithLord #7
    Nem Jedivé vált, csak novice szinten kialakult nála néhány Force képesség, meg rájött, hogy hogyan kell fénykarddal vívni. Egy elég durván megsebesített Kylo ellen úgy tűnik, volt is esélye.
    Egyesek szerint azért fejlődik ilyen gyorsan, mert őt is midikloriánok nemzették, mint Anakint (kiválasztott reinkarnáció), mások szerint Luke lánya stb. Szóval elég nyomós indokot fognak kitalálni, hogy miért ilyen ügyes...
    Kylo Ren meg ugyanolyan hisztis idióta, mint Anakin volt, csak jobban megcsinálták a karakterét, és Driver is jobb színész. Nem értem, miért kell folyton kiakadni rajta. Szerintem az egyik legérdekesebb mozis Dark side karakter (lesz).

    Nem védeni akarom a SW-t meg a Disney-t, de azért ne hordjunk le mindent csak azért, mert Disney - vagy ne legyen minden fekete-fehér. Lukasbácsi is hazavágta már az SW-t pár hülye ötletével meg hogy 800x kiadta a trilógiát úgy, hogy mindenféle agyament faszságot beleszerkesztgetett...

    Az SW8 ahogy mondani szokás, tisztességes iparosmunka, New Hope copy, már megint egy Death Star, csak most sokkal nagyobb, stb. De azért a Rogue One nem volt rossz.
  • tomboy013 #5
    Ne zavarjon, hogy nem 1 perc alatt vált Jedi-vé a lányka hanem valószínűleg itt fog kiderülni miért is tudja amit tud. Tudom ez a szappanoperán edzett agyadnak talán sok de inkább várd ki a végét mielőtt fikázni kezdesz.
  • Relixo #4
    Mert mi ez? Mexikói szappanopera?!?!
    Vakuljon meg Luke majd legyen amnéziás aztán derüljön ki,hogy van egy gonosz ikertestvére akiről eddig senki nem tudott utána lásson újra és az amnézia is múljon el,majd csavarként azért a végén nyomorodjon le de később kiderül,hogy azt csak tetteti a kegyetlen ikertestvére szeretetének a kiváltása érdekében.....
    Hagyjad már az "érdekes" gondolataid !!!
    Nézzed inkább a Big Br(áner)other vagy a Survivor-t esetleg a fábry show nevezetű borzalmaid tovább.
    Ezt a StarWars-t meg nem kéne piszkálni... a manó fejű dühöngő hülyegyerek meg az 1 perc alatt Jedi-vé váló lányka már rég lehúzta a WC-n az egész SW sztorit!!! SZÉGYEN
  • BaliBoy #3
    A "fedőfiú". :))
  • NEXUS6 #2
    Mi az hogy lófütty, tudod, hogy egy ilyen bottal mekkorát lehet ütni!?
    XD

    Amúgy a lépegetők nem lepegetni fognak, hanem mint gorilla mászni. Az látszik kb, hogy már nem tudnak mit kitalálni. Csodálkoznék, ha értelmes sztorit tudnának összerakni.
    Jobban várom az új Battlefront II-t, sztori a setét oldal szempontjából, meg ilyenek.
  • Zombee #1
    Ridley képe lófütty, de Hamill valóban kemény. Már-már egész gonosz. Az azért érdekes fordulat lenne, ha Rylo meghasonul önmagával, és a lázadók mellé áll, miközben az öreg Luke az eltelt évek során valami kegyetlen erejű Sith nagyúrrá képezte magát...