Szekeres Viktor

Új írót kapott a Star Wars 9

Kicsit fel kell turbózni a Kilencedik Epizódot.

A Star Wars: Episode IX, melynek a forgatása a tervek szerint januárban kezdődik el, új írót kapott Jack Thorne személyében, tudta meg a The Hollywood Reporter. A lap arról már nem értesült, hogy Thorne-nak milyen mértékben kell újraírnia a Colin Trevorrow és Derek Connolly által készített szkriptet, de az biztos, hogy a Disney stúdió azt szerette volna, ha valaki szűz szemmel szemügyre veszi, és, ha kell, átdolgozza az eddigi anyagot.

A tervek szerint Az ébredő Erő gárdájából Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver és Oscar Isaac is visszatérne erre a részre, de persze amíg a Nyolcadik Epizód moziba nem kerül decemberben, addig nem tudhatjuk, hogy melyikük marad életben a filmre, melyet 2019. május 24-én tervez bemutatni a stúdió.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #2
    Nekem se sok... Így is eléggé fapadosra sikerült az SW univerzum bemutatása, a 7. részben, sőt még egy kicsit Rogue oneban is.

    Minimalista világok, minimalista karakterábrázolások és minimalista történet. A Disney eddig, nemhogy bővítette a Star Wars univerzumát, hanem inkább még, jelentősen el is vett belőle.

    Komolyan mondom, ha kimagasló szinten értenék a különböző filmkészítő programokhoz, magam csinálnám meg a Timothy Zhan-féle folytatásokat.

    Az utóbbi időkben készült SW fanfilmek némelyike jobbra és érdekesebbre sikeredett, mint az Ébredő erő.
  • NEXUS6 #1
    Biztos jó ötlet volt a Dzsurasszik park X-et jegyző forgatókönvírokat megbízni, őket meg egy BBC-s tévésorozat forgatókönyvíróval lemeózni?

    Nincsenek jó érzéseim.