Szekeres Viktor

Mindent vivő képorgia a Star Wars: Az utolsó jedikhez

Igazi SW-s képorgiával támad az Entertainment Weekly.

A nyomtatott sajtó halódik, de még mindig próbálkoznak olyan kunsztokkal, mint a héten az Entertainment Weekly, mely egy rakás exkluzív Star Wars: Az utolsó jedik (Star Wars: The Last Jedi) képet jelentetett meg. A Star Wars: The Last Jedit Rian Johnson írta és rendezte (meglátjuk, vajon hozza-e előző filmjeinek (Beépülve, Szélhámos fivérek és Looper - A jövő gyilkosa) színvonalát), a film története pedig a Star Wars: Az ébredő Erő közvetlen folytatása lesz.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A visszatérő szereplők között természetesen ott lesz Mark Hamill, az elhunyt Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Lupita Nyong’o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkis is. Újonnan pedig olyan színészek csatlakoztak a gárdához, mint Benicio Del Toro, Laura Dern, illetve Kelly Marie Tran. A magyar premier december 14-én lesz.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A Nyolcadik Epizódot 2018-ban a Han Solo-mozifilm fogja követni, majd 2019. májusában a Kilencedik Epizód - előbbit Ron Howard rendezi (Phil Lord és Christopher Miller távozása után), utóbbinak pedig nemsokára Colin Trevorrow fog nekiállni.

Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    daisy ridley kb. mintha egy random modellenk a kezébe adnak egy kardot, hogy pózoljon... színészileg is.
  • DantszEE #4
    Hadjuk?
  • Angel5 #3
    ezektől a képektől inkább hányni tudnék,egy pozitív van csak az Mark Hamil, a többi ..inkább hadjuk :(
  • Torisaru #2
    Valahogy az új SW szereplőket(Daisy Ridley, John Boyega) nem kedveltem meg úgy mint a régieket, Mark Hamill még mindig legenda, mint öreg Luke Skywalker nagyon epic.
    Adam Driver-t azért érdemes figyelemmel követni mert az egyik legjobb karakterszínész napjainkban, nagy karrier állhat előtte, legalábbis remélem így lesz.
    Utoljára szerkesztette: Torisaru, 2017.08.10. 15:54:14