Szekeres Viktor

Itt az Egyenesen át-feldolgozás előzetese

Lássuk, milyen lesz az új Flatliners.

A Sony Pictures kiadta az Egyenesen át (Flatliners) feldolgozásának első előzetesét. A filmet Niels Arden Oplev (A tetovált lány) rendezte a Forráskódot is jegyző Ben Ripley forgatókönyvéből. A főszereplő Ellen Page, mellette pedig olyan színészeket láthatunk majd, mint Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton és Kiersey Clemens, valamint Kiefer Sutherland. Az amerikai premier szeptember 29-én lesz.


A történetről eddig még nem tudunk semmit hivatalosan, de feltételezhetően (valamennyire) követni fogja Joel Schumacher 1990-es filmjének sztoriját, mely 5 orvostanhallgatóról (Kiefer Sutherland, Julia Roberts, Kevin Bacon, William Baldwin, Oliver Platt) szólt, akik halálközeli élményekhez próbálják segíteni magukat, hogy meglássák, van-e valami a túlvilágon.

Annak a filmnek a következő volt a szinopszisa: "Egy csoport orvostanhallgató halálközeli állapotról szeretne tapasztalatokat szerezni. Ennek érdekében egymás szívét állítják meg, majd újraélesztik. Múltjukból felvillanó képek jelennek meg, gyermekkori rémálmok, bűnök, amelyeket ők vagy ellenük követtek el. A tapasztalok egyre erősebbé válnak, a látomásaik fizikailag bántalmazzák őket, ahogy egyre mélyebben próbálják meg a halálközeli állapotot feltárni; megoldást remélve."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Imdb szerint ráadásul Kiefer az eredeti karakterét játssza ismét....