Szekeres Viktor

Alakul az Ágyúgolyó-futam feldolgozása

Már rendezője is van az új Ágyúgolyó-futamnak.

Korábban arról már beszámoltunk egyszer, hogy megvan az Ágyúgolyó futam-remake rendezője, azonban kiderült, hogy mégsem a Keményítőkúra (Get Hard) rendezője, Etan Cohan dirigálhatja a remake-et, hanem az a Rawson Thurber, akitől tavaly a Központi hírszerzést láthattuk, korábban pedig a Családi üzelmeket. A forgatókönyvet Thomas Lennon és Robert Ben Garant írhatja.

A Cannonball címre hallgató projektet a Warner Bros. gyárthatja le, miután a stúdió pár éve megszerezte a klasszikusnak számító, 1981-es film jogait. A Warner azt kommunikálta, hogy valójában nem feldolgozásban gondolkodnak, hanem az ismert koncepcióra épített rebooton.

A Burt Reynolds, Roger Moore, Farrah Fawcett, Adrienne Barbeau, Dean Martin, Jackie Chan, Sammy Davis, Jr. és Dom DeLuise főszereplésével készített eredeti Ágyúgolyó futam egy illegális, egész Amerikán átívelő autóversenyről szólt, mely 1984-ben kapott egy második részt is Ágyúgolyófutam 2. (Cannonball Run II) címmel, majd pedig egy (egy karakter kivételével) teljesen új gárdával 1986-ban készült el a 3. rész, vagy ha úgy tetszik spinoff, az Ágyúgolyó futam 3. - Sebességzóna (Speed Zone). Az eredeti film nagy sikernek számított a maga idejében, mozis futása során 72 millió dollárt kaszált. A folytatás már csak 28 millióra volt jó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!