Szekeres Viktor

Plakátféleség érkezett a Jumanji 2-höz

Rég hallottunk hírt az új Jumanjiról.

Legutóbb talán tavaly ősszel hallhattunk hírt a Jumanji rebootjáról, melynek premierje idén decemberben lesz. És most sem közvetlenül érkezett hír a filmről, mely minden bizonnyal nemsokára megkapja első előzetesét, hanem a License Global magazin révén, mely közzétette pár bemutatás előtt álló film promóképét, többek között a Jumanji: Welcome to the Jungle-ét is.

A filmet Jake Kasdan rendezte meg, aki korábban inkább komédiákon dolgozott. többek között olyan filmeket dirigált, mint a Rossz tanár, a Narancsvidék vagy a Szexvideó. A forgatókönyvet a Pop, csajok, satöbbit és a Con Airt is író Scott Rosenberg készítette. A sztori az 1995-ös filmnek alapul szolgáló Chris Van Allsburg-könyvre fog épülni, az operatőr pedig nem más, mint Pados Gyula.

Az új Jumanji, mely valójában folytatás lesz Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan főszereplésével készült, míg az eredetit 22 éve, 1995-ben mutatták be Robin Williams, Bonnie Hunt, Kirsten Dunst és Bradley Pierce főszereplésével, a rendező pedig az a Joe Johnston volt, aki nemrég elindíthatta az Amerika kapitány-sorozatot.

Az első hírek megjelenése idején a Sony egyik vezetője elmondta, hogy megpróbálják újragondolni a Jumanji koncepcióját, és olyan formában modernizálni a filmet, hogy az mai szemmel is elfogadható legyen. A sikerre pedig nyilván van esély, hiszen az eredeti film Amerikában 100, a világ többi részén pedig 162 millió dollár bevételt termelt, ami mai mértékkel nagyjából az akkori összeg duplájának számít.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kipeti #3
    A dagadt az izompacsirta a barbi és a néger, hol is láttam már ilyen csapatot?
    Tuti nem fogja űberelni az eredetit.
  • xyl #2
    Ha folytatás, akkor OK. Csak ne ugyanazt ismételjék meg.
  • Jawarider #1
    Nem várós :(