Szekeres Viktor

Itthon a Kincsem még a gigasiker Halálos iramban 8-nál is népszerűbb

A vártnál is nagyobb siker a Kincsem.

Ezen a hétvégén vált szinte 100%-osan biztossá, hogy a Kincsem magasabb nézőszámot fog elérni a hazai mozikban, mint a Halálos iramban nyolcadik része. Ezt a következtetést abból vontuk le, hogy a hétvégén a The Fate of the Furious 12 161 nézőt érdekelt, így nézőszáma 320 975-re nőtt (a film négy hete van mozikban), míg a Kincsemet még most is 11 726-an látták, és ezzel nézőszáma nyolc hét alatt 353 073.

Mivel a két film bevétele a hétvégén hasonló volt, feltételezhető, hogy mozis futásuk során nagyjából ugyanannyi forintra fognak szert tenni a továbbiakra. Persze jó eséllyel a HI8 a folytatásban kevesebb embert fog érdekelni, hiszen elég beszédes, hogy a 300 ezer feletti nézőszámot az autós akciózás 130 ezer nézős első hétvégével érte el, míg a Kincsem 72 ezres nyitánnyal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #8
    Egyik filmnél sem számítják bele a nézettségbe őket, csak a normál fizető nézőket. De a Kincsemre ki vinne el gyerekeket, meg mi a rákért? Simán jó film, de nem hiszem, hogy annyira iskolásoknak való.
  • ostoros #7
    Nem is láttad.
  • dregnarr1 #5
    Ez ugyanaz mint a hídember, hogy kötelezően elcibáltak minden iskolás/középiskolás gyereket a filmre, utána azt mondták rá, hogy bombasiker, mert óriási rá az érdeklődés?
  • zetortraktor #2
    Hiába köpködöd, nem lett olyan rossz a Halálos iramban 8.