Szekeres Viktor

Itthon egymást taposták A galaxis őrzői 2 vetítésein a nézők

Ahogy arra számítani lehetett, nagy siker A galaxis őrzői 2 itthon is.

A galaxis őrzői második része volt hétvégén a legnézettebb a hazai mozikban, a filmet 103 449-en nézték meg vasárnapig, amivel lepipálta az első rész remek teljesítményét, ami 80 ezer néző volt. Ezzel egyébként a mozik, valamint a forgalmazó, a Forum Hungary 156 millió forinton osztozhatott. A hétvége második legnézettebb új filmje a Hogyan legyél latin szerető volt, mely jelentősen lemaradt az első helyezettől, és csak a bronzérmes pozícióig jutott el 11 408 nézővel, ami 16,8 millió forint bevételt jelentett.

A Marvel-film remek teljesítménye azt is jelenti, hogy van esélye arra, hogy a képregényes feldolgozások egyik legjobbja legyen, de persze ehhez arra is szükség van, hogy az elkövetkező hetekben ne csökkenjen jelentős mértékben a bevétele. Márpedig ezt nem lesz könnyű elérni, mert májusban több ngy durranás is érkezik a mozikba, amelyek sok nézőt elvehetnek a filmtől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WoodrowWilson #5
    A második legnézetteb _új_ film. Gondolom az autós-tengeralattjárós agymenés lett a második, ami nem új.
  • Zombee #2
    Ezt te nem értheted. Írja is, hogy jelentősen lemaradt az első helyezettől. Annyira, hogy még másodikként is csak bronzérmes helyre tudott befutni. :)
  • sertrex #1
    "A hétvége második legnézettebb új filmje a Hogyan legyél latin szerető volt, mely jelentősen lemaradt az első helyezettől, és csak a bronzérmes pozícióig jutott el 11 408 nézővel, ami 16,8 millió forint bevételt jelentett."

    Ha a második legnézettebb volt a latin szerető, akkor miért csak a bronz éremig jutott el?
    Mert a cikkíró nem tud számolni... nem tudott róla, hogy a második helyezett, ezüst érmet szokott kapni... vagy csak egyszerűen, megint fogalma sincs arról, amit itt összehord? :DDD