Szekeres Viktor

Itthon is irgalmatlanul tarolt a Halálos iramban 8

Nem meglepő, nálunk is hatalmas siker a Halálos iramban 8.

Mondanunk sem kell, hogy a hétvége legnézettebb filmje Magyarországon a Halálos iramban-széria nyolcadik része volt, melyet hétfőig 138 556-an néztek meg, ami természetesen sima első helyet jelentett Vin Dieseléknek. Ez egyébként azt is jelenti, hogy nálunk majdnem ugyanannyian látták az első napokban a filmet, mint az előző epizódot, alig pár ezer néző volt a különbség a kettő között - még akkor is, ha az igazsághoz hozzátartozik, hogy ünnepi, hosszú hétvége volt. A Halálos iramban nyolcadik része így 197 millió forintos bevétellel startolt 59 moziban, ami az év eddigi legjobb kezdése.

A múlt hét másik újonca, a Bébi úr is kifejezetten jól szerepelt, hiszen 50 511-en váltottak rá jegyet, ami 69 millió forintos bevételt, és egy toplistás második helyet jelentett az animációnak. A filmet 60 moziban kezdte el játszani forgalmazója, az InterCom. Ewan McGregor első rendezése, az Amerikai pasztorál is friss film volt, azonban 2 226 nézővel mindössze a 13. helyet csípte el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kleroo #6
    A halálos iramban széria egy autópornó volt blődségekkel. Majd akciófilm autókkal fűszerezve (a csalááád). Most viszont nem az jön amit várna az ember. Ez nem egy n+1 epizód. Itt szintet váltottak kreténségben, és nyíltan saját magát figurázza, saját magán röhög, és nem lélegzetelállító valószerűtlen látványosságok vannak benne, hanem sírvaröhögős blőd módon túltolt elmebetegségek. Én ennek tudatában ültem be, és az egyik legjobb rész lett. Sírva röhögtem magam végig rajta(nem a niga hülyeségein), és egy percig sem unatkoztam. Ilyen film is kell. Az eddigi részek komolyan vették a fura dolgaikat. Itt meg együtt röhögünk a színészekkel a fullba nyomott kreténen :D Én ajánlom nézésre, 100% agykikapcs és fun.
    Utoljára szerkesztette: Kleroo, 2017.04.25. 09:04:19
  • Ender Wiggin #5
    Nem hinném, hogy 20 tökegyforma, agybeteg rész után még van olyan ember, aki nem tudja pontosan, hogy mire számítson...
  • wraithLord #4
    A trailert látva szerintem kb. egyértelműen eldönthető, hogy a film inkább versenyez egy Sharknado-val*, mint azokkal a filmekkel, amelyeket el kell menni megnézni, mert a promo alapján még akár jó is lehet. :D


    *csak ezt komolyan gondolják
  • kékherceg #3
    Úgy tűnik mégsem érdekelt mindenkit.
  • zetortraktor #2
    Tarolt, mert sokan elmentek rá, hogy megnézzék, hogy jó film-e.
  • NEXUS6 #1
    Tarolt, mert ez egy jó film!
    XD