Szekeres Viktor

Megtalálták az új R2-D2-t

Megvan, ki fogja a következő Star Wars-filmekben R2-D2-t alakítani.

A The Hollywood Reporter adott hírt először arról, hogy Kenny Baker halálát követően Jimmy Vee fogja az R2-D2 nevű robotot játszani a Star Wars: The Last Jedi című Csillagok háborúja-epizódban. Vee már korábban is dolgozott együtt Bakerrel, többek között Az ébredő Erpben is, elmondása szerint a színész jó pár trükkre megtanított R2-D2-val kapcsolatban. Korábban egyébként Vee a Harry Potter-sorozat első részében vagy a Doctor Who-ban is feltűnt.

A Nyolcadik Epizódnak nevezett Star Wars: The Last Jedit Rian Johnson írja és rendezi, a történet a Star Wars: Az ébredő Erő sztoriját fogja közvetlenül követni, és a színészek közül visszatér Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Lupita Nyong’o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkis is. Újonnan pedig Benicio Del Toro, Laura Dern és Kelly Marie Tran csatlakozik a gárdához. Az amerikai mozis premier időpontja december 15-e.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • barret #4
    Egyáltalán minek egy porszívóhoz élő ember? Nem is értem ezt az egészet...Törpe? Ott kucorog bent a tartályban? Mer"sekezeselába...
  • Cobra. #3
    De minek 2016-ban ember ehhez? Nem lett volna egyszerűbb egy távirányítású valódi robot?
  • Blasta #2
    Kemény casting lehetett...

    -Magassága?
    -90cm
    -Felvéve!
  • NEXUS6 #1
    Epikus szerep volt. Bocs.
    Bár Lucas a 80-as években, amikor a 9 részes eposzt megjósolta, valami olyasmit mondott, hogy a robotok lesznek a középpontban és az egyes trilógiák között 20 év tellik el. Nyilvánvaló, hogy Tripio önmagában nem vitte volna el a vállán a sorozatot, lévén, hogy Artu csak füttyögéssel kísérte volna.

    Benicio Del Torro bevonása szerintem jó hír. Nagyon hiányzik valami karakteres szerep már, főleg a setét oldalról, Az ébredő erőben sajna nem igen volt ilyen, az Első zsiványban, viszont rahedli volt, de ott mindet kiirtották pár mondat után.