Szekeres Viktor

Nem lesz digitális Leia a Star Warsban

A pletykákkal ellentétben a Disney nem tervezi digitálisan feléleszteni Carrie Fishert.

Carrie Fisher halála óta arról folynak a találgatások bizonyos rajongói körökben, hogy vajon mihez fog kezdeni a Disney a karakterével, mely a Star Wars VIII. Fejezetében is feltűnik, és a tervek szerint a IX. Fejezetben kiemelt szerepet kapott volna. Az a hír járja, hogy a színésznő már végzett a következő rész forgatásával, a kérdés csak az, hogy le akarják-e zárni Leia nyitva hagyott sztoriját, vagy valamiképp megidézik a következő filmben is?

Múlt héten ütötte fel a fejét a pletyka, nyilván a Zsivány Egyes egyik meglepetés szereplőjére reflektálva, hogy esetleg digitálisan jeleníthetik meg Leia karakterét az új trilógia utolsó részében. A Lucasfilm az efféle spekulációkra nem szokott reagálni, azonban most hivatalos közleményt adtak ki, miszerint nem tervezik digitálisan újrateremteni sem Carrie Fisher alakítását, sem Leia Organa karakterét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #7
    Kár.
  • wraithLord #6
    Szerintem elég, ha mond egy filmet, ami szerinte jó. Mivel nem ő találta ki, hogy filmet fog csinálni, hanem a Disney, miért kellene neki tudnia filmet csinálni? Viszont a Disney nem magának csinálja a filmeket (gondolom)...

    Az más kérdés, hogy nagyjából minősíthetetlen, és gyerekes komment.
  • Yagami #4
    Na még a te szinted milyen lenne, rendezők-forgatókönyvírók és stúdiók mestere! :) Mondasz esetleg egy alkotást az elmúlt időkből, ami a te kezed munkáját dicséri? Melyik? Nem hallom...jahogy értem: magyarázol a semmiről, ahogy azt még milliók teszik. Mellesleg még egy aspektusban érdekelne, milyen lehet a te szinted, ha sikerült megnézned "ezt a szemetet".
  • Ender Wiggin #3
    Ettől függetlenül van igazsága bban, hogy szemetet csinál a disney...
  • kalapos01 #2
    Igen, Pistike, a Disney-nek erőlködnie kell, hogy eladja a Star Warst. És igen, az egész kampány arról szólt, hogy ki lesz digitális, még véletlenül sem tartották titokban a dolgot. Ha. sötétség fájna...
  • jkedzs #1
    eddig sem kellett volna benne lennie.
    ez csak a dizni nevetséges erőlködése volt, hogy el tuja adni a szemetét sztár warz néven. ennyit tudtak csak kitalálni. ennyi a szintjük.