Szekeres Viktor

Megvan az új Tomb Raider-mozifilm fő rosszfiúja

Elkezdődött a Tomb Raider-film szereplőválogatása.

A Variety értesülései szerint Walton Goggins lesz az új Tomb Raider-mozifilm rosszfiúja. A színészt tévésorozatokból ismerhetjük (The Shield, Justified, Vice Principals), de Quentin Tarantino két legutóbbi filmjében is szerepelt. A szerepéről természetesen még semmit sem lehet tudni, még azt sem, hogy új karaktert alakíthat-e majd, vagy olyat, aki a játékban is feltűnt már.

Az új Tomb Raider-mozifilm főszereplője, mint azt már korábban megírtuk, Alicia Vikander lesu, az amerikai premierre pedig 2018. március 16-án kerül sor, ami azt is jelenti, hogy nem nyári nagy durranásnak szánják - bár való igaz, hogy mostanság már szinte teljesen mindegy, hogy mi a bemutató időpontja, sikert bármikor lehet aratni. Idén például március végén a Batman v Superman került bemutatásra hatalmas kezdeti érdeklődés mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    Általában nem csinálnak ügyet abból, ha egy angol anyanyelvű bénázik a dialektusokkal (lásd a sok ausztrált, akik képtelenek amerikai akcentussal beszélni, mégis elárasztották velük az amerikai piacot), de azért egy brit karakternél ne legyen már az, hogy külföldi akcentusa van (van az új eredettörténet szerint Croft nem is brit?). Persze ahhoz képest, hogy pl. a japán Wolverine-film russzki modelljének érthetetlen angolját muszáj volt utószinkronizáltatni egy amerikai nővel..., na ez talán nem fog előfodulni...
    Volt valami szar sci-fije a nőnek arra keress rá. Ott valóban nem a beszéd a lényeg...:-D
  • wraithLord #4
    Nem rémlik, hogy láttam volna valamiben, csak rákerestem, és a képeken nincs svéd akcentusa. :D
    Akkor azon sem árt dolgozni, de sok színésznek nem probléma más akcentussal beszélni. Valamilyen brit akcentust biztos sikerül összehozni, ott sem amerikai vagy angol angol akcentussal beszél a legtöbb népcsoport.
  • AZUL #3
    marhajó karakter színész, nekem a Predators-ban is bejött a kis pszicho figurája... :)
  • Ender Wiggin #2
    Mivel van akcentusa is (nem angol anyanyelvű) inkább ezen kéne dolgozni...
  • wraithLord #1
    Elég fura Lara Croft választás, de biztos majd megcsinálják úgy a külsejét, hogy hihető legyen.
    Goggins-t nagyon bírom, ha másért nem, miatta biztos megnézem.