Szekeres Viktor

A múlt és a jelen találkozik az új Assassin's Creed-plakáton

Kezd kifulladni az Assassin's Creed reklámkampánya.

Lehet, hogy túl régóta tart az Assassin's Creed-mozifilm kampány, de a mostanság érkező reklámanyagok elég generikusak. Mint például a legújabb plakát is. Pedig messze még a premier, a Justin Kurzel által rendezett játékadaptáció Amerikában december 21-én kerül bemutatásra, itthon pedig december 29-túl láthatjuk a filmet.

A főszereplő Michael Fassbender és Marion Cotillard lesz, mellettük még olyan színészeket láthatunk, mint Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael K. Williams és Ariane Labed. A film hivatalos szinopszisa szerint egy forradalmi technológiának köszönhetően sikerül előhozni egy férfi, Callum Lynch genetikus memóriáját, aki meg tudja tapasztalni egyik őse, a 15. századi Spanyolországban élt Aguilar kalandjait.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Az mennyire random az SG-n, hogy az egy kaptafára készülő plakátok közül mi a zseniális, mi a középszerű, mi a pocsék? Hogy a generikusról ne is beszéljünk. Másik kérdés, ez a pojáca kitől tanulta a magyar nyelvet, és melyik tájegységen használják a generikust, amire nagyon jó magyar szavaink vannak?