Szekeres Viktor

Alakul a Rampage játék mozifilmes adaptációja

Mégiscsak lesz Rampage-mozifilm?

2015-ben úgy nézett ki, hogy a San Andreas rendezője, Brad Peyton áll be a tervezett Rampage-film mögé a földrengéses mozi főszereplőjével, Dwayne Johnsonnal, a forgatókönyvet a Non-Stop írója, Ryan Engle szállította volna. Most az derült ki, hogy a szkript új változatán Carlton Cuse és Ryan Condal dolgozik, így megnyugodhatunk, hogy a projekt nem halt el.

2011-ben számolhattunk be arról először, hogy a New Line Cinema érdeklődik a 8-bites klasszikus videójáték és játéktermi gép, a Rampage adaptációja iránt. Az 1986-os, eredetileg Atarira megjelent Rampage-ben több hatalmas szörnnyel lehet lakóépületeket és embereket elpusztítani, miközben ezt a tankokkal és helikopterekkel felszerelt hadsereg, valamint olykor a konkurencia próbálja megakadályozni. A Kaiju tematikájú játék öt folytatást ért meg.

A forgatókönyv tartalmáról még semmit sem tudni, de a korábbi hírek szerint az egykori The Rock szállhat benne szembe a játék három szörnyetegével. (Az eredeti játék története George-ról, Lizzy-ről és Ralph-ról szólt, három átlagamerikairól, akik egy félresikerült kísérlet következményeképp hatalmas gorillává, gyíkká és farkasemberré változtak.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!