Szekeres Viktor

Újabb kultikus tévésorozatot támasztanak fel

Már készül a Young Justice 3. évada.

Annak ellenére, hogy a Cartoon Network egy ideje már megszüntette Az igazság ifjú ligája (Young Justice) című animációs sorozatát, még idén is elég sokat lehetett hallani róla, ugyanis a rajongók nem hagyták, hogy elfeledkezzünk a már-már magának kultstátuszt kivívó szériáról. És ezt nagyszerűen tették, mert talán ennek is köszönhető, hogy folytatódni fog a sorozat.

Azt még ugyan nem tudni, hogy hol és mikor láthatjuk, de az biztos, hogy Warner Bros. Animation megerősítette, hogy elkezdődött a harmadik szezont jelentő új epizódok gyártása. És, ami még nagyobb öröm, hogy mindez az eredeti készítők, Brandon Vietti és Greg Weisman közreműködésével történik. A DC-s képregények alapján készített sorozatban olyan szuperhősök szerepeltek, mint Dick Grayson (itt még Robin), Kaldur’ahm (Aqualad), Wally West (Kid Flash), M’gann M’orzz (Miss Martian), Artemis Crock (Green Arrow aktuális mentoráltja), egy rövid ideig Roy Harper (Speedy /Red Arrow), és végül, de nem utolsó sorban Conner Kent (Superboy). Rajtuk kívül még Zatanna Zatara, illetve Raquel Ervin (Rocket) is beszállt a csapatba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #6
    Csak nyugi, ha esetleg te vagy aki írogatja ide a cikkeket (vagy akárkije), akkor persze érthető, de ettől még nem te vagy a helikopter, és mindenki más hülye.
    Mert ha nem vetted volna észre mindkét posztodban gyakorlatilag simán lehülyéztél két embert - erre reagáltam, még ha neked nem is tűnt fel.
    Alapvetően a személyeskedésed bánt (és NEM az ha valakinek más a véleménye).
    Amúgy meg ha már... Egy Superman, egy Batman, egy Joker, stb, az kultikus, egy róluk szóló, velük kapcsolatos film - nem feltétlenül.
    Egy egészen kis csoporton belül is lehet valami kultikus státuszú - de nem a mindenkinek szóló filmes honlap címében.
    Ha gondolod, vagdalkozz tovább, ígérem többet (sem itt sem máshol) nem reagálok rád.
  • zetortraktor #5
    Egyébként annyival egyszerűbb lenne sokak élete, ha valamiről, amihez nem értenek, nyomnának egy Google-keresést.

    cult + young justice, hadd szóljon. Meg sem nézem, hogy van-e találat, mert mint írtam "Vagy nem ismered a sorozatot, és akkor tanultál valamit. Vagy ismered, és akkor tudod. Igazából nincs más lehetőség. "
  • zetortraktor #4
    Te tudod egyáltalán, hogy mit jelent a kult? Hogy melyik szóból származik?

    Az ördögnek kell mindenkibe és mindenbe belekötnöd, ha nem tetszik amit írt. Mi köze van a kultikusságnak a premier dátumához (páros években nem lehet?) és ahhoz, hogy hány évados (oké, ez nem egy évad, mint általában a kultsorozatok, hanem kettő, mint a Twin Peaks, de attól még kult)?. Az zavar, hogy nem te döntöd el, hogy mi a kult?

    "ha mégoly sikeres is?"

    Ennyire azért ne legyünk már homályok. Fel kellett támasztani a sorozatot. Logikusnak tűnhet, hogy éppen azért volt erre szükség, mert megszüntették, mert nem volt sikeres.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2016.11.09. 15:23:14
  • KoLaMan #3
    Az ördögnek kell mindenkibe és mindenbe belekötnöd, ha nem tetszik amit írt. Nyilvánvaló Zombi kérdése (ha neked nem is): hogy a bánatban lehet egy 2010-ben indult, két évadot megélt sorozatot kultikusnak nevezni, ha mégoly sikeres is?
    (Most azt a lehetőséget hagyjuk, hogy kedvenc kritikusunk akkoriban gyermek volt még, mert ez esetben érthető a kultikus jelző.)
  • zetortraktor #2
    Ööö..., tévésorozat?

    Ööö..., támasztanak fel?

    Még két példa a nem túl értelmes kérdések feltevésére. Olvasd el a címet, és ott a válasz a kérdésedre. Vagy nem ismered a sorozatot, és akkor tanultál valamit. Vagy ismered, és akkor tudod. Igazából nincs más lehetőség.
  • Zombee #1
    Ööö... kultikus...?