Szekeres Viktor

Ismét kódolatlanná válik egy hazai tévécsatorna

A Cartoon Network és az új Ben 10-sorozat októberben és novemberben kódolatlanul látható.

A Cartoon Network bejelentette, hogy 2016. októberében és novemberében minden digitális Telekom TV-előfizetéssel rendelkező magyarországi háztartásban kódolatlan lesz a csatorna. A kezdeményezés a Turner Broadcasting System és a Magyar Telekom közötti együttműködési megállapodás eredménye. Az immár 24 órában sugárzó; a közlemény szerint "humoros, modern és pörgős rajzfilmsorozatairól ismert; elsősorban 6-12 éveseknek szóló, de a fiatal felnőttek körében is népszerű" Cartoon Network októberben és novemberben is számos premiert tűz műsorra.

Az egyik legnagyobb durranás október 10-én indul, hiszen elsőként Európában és Afrikában lesz látható az új Ben 10-sorozat. Az újragondolt sorozat a tízéves Ben Tennysonról szól, aki unokanővérével és nagyapjával járja az Egyesült Államok vidékét. Egyik kirándulásuk során Ben rábukkan a titokzatos, karra csatolható Omnitrixre, amely segítségével különféle földönkívüliek testébe bújhat. Az újonnan szerzett szuperképességét igyekszik a jó ügy érdekében felhasználni, de nem riad vissza néhány csínytevéstől sem.

A Ben 10 mellett október harmadikán folytatódik a Nagyfater bátyó, 17-én a Kalandra fel!, november 15-én pedig érkezne a Pindur Pandúrok új epizódjai. November 21-én a Clarence, míg 28-án a Medvestesók folytatása kerül képernyőre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!