Szekeres Viktor

Kvázi világpremier lesz itthon a South Park

Még sosem láthattuk a South Parkot ennyire közel az amerikai sugárzáshoz.

A South Park huszadik évada szeptemberben érkezik meg Amerikába a Comedy Central képernyőjére, de a magyar rajongók is még ugyanabban a hónapban élvezhetik az új évadot a Viacom magyar humorcsatornáján, adta hírül közleményében a Comedy Central. Ez vagy világpremiert jelent, vagy világpremier-közeli időpontot, amire eddig még nem nagyon volt példa itthon, így azok is örülhetnek, akik magyar hang kíséretében nézik a szériát.

Azt a szériát, mely 2019-ig még biztosan képernyőn marad, hiszen miután pár éve a 20. szezonig, azaz pont az idei évig rendelték be a sorozatot egy 75 millió dolláros megállapodás keretében, tavaly nyáron a csatorna megegyezett a készítőkkel a 21., 22. és 23. évad elkészítéséről is. A megegyezés szerint a showrunner továbbra is Matt Parker és Trey Stone marad, mindössze a kiegészítő írógárda összetételének változására lehet számítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #2
    Sokan szapuljak, es valoban van egy-ket resz, ami picit faradt vagy a sorozattol kicsit tulsagosan megszokott manirokra epul, de en azt mondom, hogy a South Park mai napig kepes relevans es vicces lenni.
  • Vata111 #1
    Helyes! Bár én a 10.évad óta nem nézem, de lehet, még visszatérek rá.