Szekeres Viktor

A másik The Walking Dead-sorozat is ütősen fog visszatérni

Az új plakát azt sejteti, hogy a Fear The Walking Dead keményebb lesz, mint eddig.

Hamarosan folytatódik a Fear the Walking Dead második évada: az új részek Amerikában augusztus 21-én, míg Magyarországon augusztus 22-én kerülnek adásba az AMC-n. A két dátum különbözősége egyébként csalóka, mert csak az időeltolódásnak köszönhető, a bemutatók egy időpontban lesznek, itthon hajnal három órakor, az ismétlés pedig aznap este, főműsoridőben, 22:00 órától.

Az AMC szinopszisként a következőket írja a második évad második feléről: "Széthullik a Clark/Manawa, Salazar és Strand család. Az Abigail nevű jachton történtek során minden karaktert rengeteg hányattatás ért. Most mindenki a saját sorsának kovácsa kell, hogy legyen, ha túl akar élni. Aliciának azzal adódik nehézsége, hogy Madison nem hagyja elmenni Nicket, míg Travis azon igyekszik, hogy megvédje Christ az apokaliptikus sötétségtől, mely el akarja őt nyelni. Strandet lassan felemészti a bánat, Daniel sötét múltja pedig kiábrándítóan hat Ofeliára, aki már azt latolgatja, túl tudják-e egyáltalán élni az eseményeket és vajon képesek lesznek-e arra, hogy új életet kezdjenek."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #6
    mit zavartak le? meg nincs semmilyen apokalipszis. az majd akkor lesz, ha az emberek komolyabban elfogynak. alig telt el par het, egyelore meg alig vannak zombik, legalabbis sokkal kevesebben, mint emberek. most zajlik az apokalipszis kezdete, pont az megy vegbe, amit igernek. nezheted, hogy mi tortenik par emberrel a baj kitorese utani hetekben. (most zajlik a vilagvege, de nem latod, mert akinek van esze, menekul.)

    a walking dead meg talan el sem kezdodott, rick a 2. evad elejen meg komaban volt. a walking dead teljesen mas, az 4-5 evval a kitores utan van most, egy total masfele vilagban.
  • Prof William #5
    A Fear konkrétan egy nagy rakás trágya. Főleg ahogy beetették az embereket hogy "láthatjuk a zombiapokaliszis kezdeteit" meg hogy a 2-3 -ik évadra hullik szét a világ...

    De egy nagy lófxxt. Az egész apokalipszist lezavarták 3! részben és azóta nézhetjük a Walking Dead 2: The Swimming Dead-ot csak kevésbé szétrohadt zombikkal és szarabb színészekkel.

    Pedig jó lett volna ha a világvégét mutatja be legalább 2 évadon keresztül. De nem kaptunk egy Walking Dead 2-t.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.08.20. 00:14:09
  • Ender Wiggin #4
    A TWD ismétli önmagát minden szezonban. Az egyetlen, ami az utolsó szezonban magasan a legjobb volt, Bear McCreary zenéje.
  • Cyberdog #3
    Én a The Walking Dead-t is abbahagytam azt hiszem a negyedik évadnál. A hatodik évadból az 1. a 2. és 9. részt néztem csak meg. A többi nem érdekelt. Családi szirup zombiköntösben.

    A Z Nation-t szeretem. Pörgősebb mint a TWD. Az FTWD-nél meg még az Én kicsi pónim is pörgősebb.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2016.07.19. 01:52:45
  • Gauge #2
    Én abbahagytam. Egyszerűen túl unalmassá, ötlettelené vált a sorozat...
  • Cyberdog #1
    Aham... akkor a családi drámázásból, eljutunk a tinicsajos nyáladzásokig?