Szekeres Viktor

A spoileres oldalak már tudják, melyik főszereplő hal meg a The Walking Deadben

Hiába a készítők titkolózása, teljesen egyértelmű, ki halt meg a The Walking Deadben.

A The Walking Dead hatodik szezonja egy szörnyen sikerült epizóddal vezette fel az egyik legikonikusabb gonosztevőjét, Negant a fináléban, ami után a képregény-rajongók már előre dörzsölhették kezüket, és elképzelhették, hogy fog festeni a sorozat az elkövetkező években annak köszönhetően, hogy Rick igazán emberére talált. A nagy kérdés persze a hetedik szezon premierje előtt az volt, hogy kit ölt meg a Jeffrey Dean Morgan által alakított rosszfiú, hiszen ezt a készítőknek nem volt kedve megmutatni.

Nos, a megoldással valahol saját magukat is lábon lőtték az írók, hiszen minden titkolózásuk ellenére (állítólag mindenki haláljelenetét leforgatták) természetesen nem sikerült titokban tartani az áldozat kilétét, ehhez pedig elég csak meglesni a sorozat forgatását, azonnal feltűnik, hogy ki él és virul, és ki nincs jelen a munkálatok során. A spoilerek közlésében élen jár a Spoiling Dead Fans Facebook-oldal, melyen amellett, hogy pár hete ki lehetett tárgyalni Negan áldozatának személyazonosságát, közzétesz forgatási lesifotókat is. Így akinek nincs kedve sokat görgetnie, annak elég megnéznie azt, hogy az elmúlt epizódok forgatása során kikről készültek képek (most dolgoznak a hetedik évad hetedik részén), s kizárásos alapon hamar rájöhet arra, hogy kit csapott agyon Negan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    Logika? Mindenkivel leforgatták a kivégzést és legalább két félrevezető nyilatkozat jelent meg. Valószínű még a szerzők sem tudják...
  • kalapos01 #5
    Az elég hamar kiderül, hogy ki nem lehet, és akkor már csak logika kérdése, de a második vagy harmadik posztból az is kiderül, hogy ki az.
  • Ender Wiggin #4
    Nyálaztam a szaros FB oldalt, de senki nem tud semmit. Csak tippelnek (Abraham és Glenn, Glenn kap az arcába, Abraham közbelép és lelövik). És valószínű az is, hogy amennyire rejtegetik a színészeket (fekete furgonokkal viszok egyik helyszínről a másikra), az is benne van, hogy ők ketten szintén forgatnak majd, csak titokban. A vége meg az lesz, hogy Nagan megbotlott a saját pofaszakállában és felnyársalta magát a Lucille-ra. Ergo mindenki él.
    Ez a hír az SG-n egy nagy nulla.
  • lammaer #3
    Ha valaki esetleg megnézte egy spoilerrel dobja már ide :) Én se vagyok facebook rajongó...
  • RAZOR27 #2
    írjátok le, nekem ehez nincs türelmem
  • Ender Wiggin #1
    Ennyi erővel leírhattad volna, hogy ki, és akkor nem kell szarakodni a faszbuk oldallal...