Szekeres Viktor

Itthonra is érkezik az új Dr. Jekyll

Mi is láthatjuk nemsokára a legújabb Jekyll és Hyde-adaptációt.

A Jekyll & Hyde című angol sorozat tavaly került bemutatásra hazájában, s május 17-től mi is nyomon követhetjük történetet, amit Magyarországon először a FilmBox Premium tűz műsorra. Az 1930-as évek Londonjában játszódó a Jekyll és Hyde címszerepében Tom Batemant (Da Vinci démonjai) láthatjuk. A 10 részes dráma Robert Jekyllről, Dr. Henry Jekyll unokájáról szól, aki örökölte nagyapja kettős személyiségét. A fiatal orvos azon dolgozik, hogy felfedezze valódi énjét, megismerje családja történetét és megfejtse az őt sújtó átok mivoltát. Jekyll ugyanis minden olyan pillanatban átváltozik Hyde-dá, amikor extrém düh vagy stressz éri, illetve ha a saját vagy mások élete veszélybe kerül.


Míg Jekyll egy érzékeny, naiv, erkölcsös és értelmiségi fiatalember, addig Hyde épp az ellenkezője. Egy szuperképességekkel, átütő erővel és gyorsasággal rendelkező "hős", aki sebezhetetlen, magabiztos és minden kockázatot vállal. Epizódról epizódra nyomon követhetjük, ahogy Jekyll megküzd Hyde sötét személyiségével és igyekszik kontrollálni szuperhős énjét.

Bateman mellett Richard E. Grant és Natalie Gumede is főszerepet játszik a Jekyll és Hyde-ban, de feltűnik a sorozatban a Trónok harcából ismert Donald Sumpter és Enzo Cilenti is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!