Szekeres Viktor

Itt a The Walking Dead-paródiafilm szinkronos előzetese

Október nyolcadikától láthatjuk a moziban a Sétáló agyhalottakat.

Meglepetésre itthon is bemutatásra kerül a The Walking Deadet kiparodizáló The Walking Deceased Sétáló agyhalottak címen, annak ellenére, hogy az alapul szolgáló sorozat Amerikában nézettségi rekordokat dönget, itthon viszont csak egy kábelcsatornán hoz viszonylag alacsony nézettséget - persze letöltések alapján jelenleg nincs népszerűbb dráma a TWD-nél. Az október nyolcadikára kitűzött hazai mozis premiert az ADS Service az alábbi szinkronos előzetessel támogatta meg.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Súlyos balesete után Lincoln seriff egy kórházban tér magához. Hamarosan ráeszmél, az általa ismert világ megszűnt létezni. A holtak feltámadtak, és emberi húsra vadásznak. Az emberiségnek komoly áldozatokat kell hoznia. Például fel kell adniuk Twitter és Facebook profiljukat, ráadásul online pornó sincs többé…"

Az eredetileg Walking with the Dead címre keresztelt paródiát Scott Dow rendezte, akinek ez az első komolyabb munkája, a főbb szerepekben pedig jobbára ismeretlen színészeket (Tom Ogletree, Joey Oglesby, Troy Ogletree, Dave Sheridan, Sophi Taylor Ali) láthatunk. A film érdekessége, hogy nem csak a The Walking Deadet parodizálja ki, hanem más zombifilmeket is, például a Zombielander vagy az Eleven testeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!