Szekeres Viktor

Itt az Angry Birds-mozifilm első előzetese

Ahogy arra számítani lehetett, vicces trailerrel debütált videó formájában az Angry Birds.

Újabb sikeres játékadaptáció a láthatáron? Az előzetes alapján minden esélye megvan az anyagi sikerre is a Rovio és a Sony Pictures filmjének, a The Angry Birds Movie-nak (vajon lesz magyarított címe?). A videóban kiemelt figyelmet kapnak a szinkronhangok, amiket mi, a szinkronos verzióban nyilván nem élvezhetünk, de egy névsorolvasás talán belefér: Jason Sudeikis hangolja a főhőst, Redet, Josh Gad lesz Chuck, Bomb pedig Danny McBride. A mellékszereplői gárdában is bőven találhatunk ismerős hangokat: Bill Hader, Maya Rudolph, Peter Dinklage, valamint kisebb szerepekben Keegan-Michael Key, Kate McKinnon, Tony Hale, Ike Barinholtz, Hannibal Buress, Cristela Alonzo, Jillian Bell, Danielle Brooks, Romeo Santos és a Smosh csillogtathatta meg vokális tehetségét.


A filmet Fergal Reilly és Clay Kaytis rendezte és Jon Vitti írta, aki többek között olyan tévésorozatok készítésében működött közre, mint a Simpson család, a Texas királyai, a The Office, illetve a The Larry Sanders Show. Vitti egy ideje már inkább mozifilmeken dolgozik, többek között a Simpson családos mozifilm, valamint az Alvin és a mókusok stáblistájában tűnt fel a neve forgatókönyvíróként. Az Angry Birds-mozifilm május 20-tól lesz látható Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #5
    a PEZ egy cukorka márka, amit különböző akarkterekkel ellátot csomagolásban kapsz. Egyik sem saját 5let. Szóval a film cukorkákról fog szólni?
    Ennyi erővel szaloncukor filmet is csinálhatnának.
  • Ender Wiggin #4
    A Lego nem akkora stósz, a karaktereiket más filmekből szedik, és inkább az ismert hátterek karikatúrája az egész, mint eredeti világ.

    Az eredeti ötlet meg nem az jelenti, hogy végignézed, hogy milyen márkanevek vannak, amit fel lehet használni filmcímnek...

    Ami meg a Pez-t illeti, több lesz az, mint vékony váz, mert a Pez maga is más, ismert hátterű karakterek felhasználásával adja el a termékeit. Gyakorlatilag az összes mesehős, rajzfilmhős, történelmi személy kapott már műanyagtestet., és így viszonylag könnyű sztorit farigcsálni.
  • kalapos01 #3
    Ld. a tavalyi LEGO-film mekkora ötletparádé volt. Egy egész világot alkottak meg zseniálisan.
  • kalapos01 #2
    Ööö, már bocs, de épp ez jelenti azt, hogy van ötletük. A vámpíros Hotel Transylvaniára vagy nem tudom, mire közel sem kell annyira ötlet, mint egy olyan adaptáció elkészítésére, aminek nincs is alapja. Akkor mindent ki kell találni. Saját karaktereket, saját történeteket kell felfűzni arra a vékony vázra, amit egy márkanév vagy kifejezés jelképez.

    Most komolyan, minden viccen kívül nem értem, hogy mi a gond. Van egy ismert cím. De csak egy cím. Hol jelent ez ötlethiányt, főleg, hogy eddig senkinek sem jutott eszébe PEZ-filmet csinálni. Most valakinek ez az (figyelj!) ötlete támadt.
  • Macropus Rufus #1
    A "Kapcsolódó cikkek és linkek" közt van még két érdekes marhaság: Emoji film és a PEZ film. Komolyan mondom ezek idióták. PEZ film????? Emoji film???? Ennyire nincs 5letük?