Szekeres Viktor

Pók-Gwen-mozifilmet terveznek

A képregényes siker után a mozikat is meghódíthatja Spider-Gwen.

Mint ismeretes, A csodálatos pókember-film csúfos bukásai után a Sony ismét főszereplőt cserél és még a Marvel Studiost is bevonja az új Pókember-projektbe az értékelhető profit elérése érdekében. Az új Pókember-mozifilm valamikor 2017-ben kerül bemutatásra, a napokban bejelentik, hogy Tom Holland vagy Charlie Rowe lesz-e a főszereplője, aki egyébként már a 2016-os Amerika kapitány-epizódban is fel fog tűnni. De most érkezett egy olyan hír, mely megdobogtathatja a Pókember-rajongók szívét.

Aki kicsit is otthon van a szuperhősös képregények világában, az tudja, hogy mekkora siker jelenleg a Gwen Stacy főszereplésével készült Spider-Gwen képregény. A párhuzamos univerzumban játszódó sztoriban Gwen az, akit megcsíp egy radioaktív pók, s így képességekre tesz szert, miközben Peter Parker haldoklik. Az Aloha című filmje sajtótájékoztatóin többször is Emma Stone-nak szegezték azt a kérdést, hogy lát-e lehetőséget Spider-Gwen mozifilmekre, azonban a színésznő kitért a válaszadás elől.

Roberts a párhuzamos világ miatt minden további nélkül visszatérhetnek Gwen szerepébe, s egy ilyen húzás a Marvel részéről mindenképpen új életet lehelhetne a franchise-ba is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Az úgy lenne zseniális-nem is hallottam erről a képregényszálról-,ha mindenkit vissza tudnának hívni és tényleg egy másik szemszögből újra eljátszani a 2012-es filmet..Új szereplőkkel olyan...megcsalt érzésem lenne...