Szekeres Viktor

Zseniális plakátok a Hangyaember-mozifilmnek

Vicces plakátokat kapott Hangyaember a Bosszúállókkal.

Idehaza július 30-án kerül bemutatásra a Marvel legújabb szuperhősös képregény-filmje, A Hangya (Ant-Man) és még mindig rettentő nehéz megállapítani, hogy a képregényesek körében kiemelt kedveltségnek örvendő karakter köré sikerült-e egy jó filmet építeni. Az azonban biztos, hogy a marketingesek kitesznek magukért, hiszen tovább folytatták a humorra építő kampányukat. Már persze, ha egy ziccer kihasználását érdemes ekképp illetni.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Amerikában az Ant-Man július 17-én kerül bemutatásra a mozikban. Paul Rudd a filmben a képregényekből ismert egyik Hangyaembert, Scott Langet alakíthatja Peyton Reed filmjében, a "másik" Hangyaember-alteregó, Hank Pym megszemélyesítője Michael Douglas lesz, aki a filmben Lang mentoraként fog feltűnni. A további szereplők: Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Peña, Abby Ryder Fortson, Judy Greer, David Dastmalchian, Wood Harris, John Slattery, Gregg Turkington és T.I.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Zseniálisnak mondanám pl. az Erőnek erejével egyik, a 70-es évek exploitation filmjeit idéző plakátját. Ezek csak jól néznek ki, humorosnak sem mondanám, feltéve ha az humor, hogy Hangyaember kisebb, mint a többi szuperhős.


    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2015.06.15. 09:25:36
  • wraithLord #1
    Szerintem az arányok egy picit nem stimmelnek. Ant-man ennél sokkal kisebb.

    Amúgy nem zseniális, de legalább jól néz ki.