Szekeres Viktor

Intergalaktikus fejvadászokról szól az új scifisorozat - itt az előzetes

Újabb érdekesnek tűnő scifisorozat startolt el.

Amerikában múlt hét pénteken került bemutatásra a Killjoys című akcióscifi, mely három intergalaktikus fejvadászról szól. A 10 részes első szezon korrekt nézettséggel debütált, aminek minden bizonnyal legjobban Michelle Lovretta, az Elveszett lány (Lost Girl) készítője örülhetett legjobban, hiszen ennek a sorozatnak is ő a kitalálója.


A széria érdekessége, hogy mindössze három főszereplője van, Aaron Ashmore (John Jaqobis), Hannah John-Kamen (Dutch) és Luke Macfarlane (D'avin) alakítja a bolygóról bolygóra, űrállomásról űrállomásra röpködő fejvadászokat, akik idővel egy távoli naprendszerbe kerülnek megbízatásuk révén, ahol multiplanetáris háborúba csöppennek. Ők azonban semlegességet fogadnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #6
    :)))

    Ugye csak viccelsz? IMDB alapján sorozatszereplők? Szerinted honnan tudná bárki is, hogy ki fog szerepelni a 8. vagy 10. részben? Arról nem is beszélve, hogy olyan oldalról van szó, ahova mindenki azt ír be, amit akar, mindenféle marhaságot.

    A 3 főszereplő már a főcímből is kiderül, ehhez nem kell diploma. Ők minden részben benne lesznek, ha nem ölik meg őket. Akik meg 10-re vannak írva, azok közül pedig már a másodikban sem volt mindenki. Szóval.
  • NEXUS6 #5
    Gáz!

    Inkább az Ascessiontot folytassák.
  • Hengelhoffer #4
    Valóban nem mindegy. De a filmből majd ki fog derülni. Bár gyanítom, hogy rosszul lett fogalmazva.
  • Inquisitor #3
    "A széria érdekessége, hogy mindössze három főszereplője van, ..."
    Ehhez képest IMDB lap szerint a háromból kettő a sorozat felében benne se lesz. Így azt gondolom lesz még ott 2-3 másik is. :)
    Amúgy annyira nem nagy szám, az egyetlen valamire való karakter Dutch, a film viszont inkább amolyan űr-western firefly módra, mint a még sokkal rosszabb Dark Matter is. Attól nem lesz sci-fi, hogy van benne űrhajó.
  • Pares #2
    Intergalaktikus, vagy intersztelláris? Nagyon nem mindegy.
  • yesname #1
    Még a végén 6-7 év után lesz egy valóban sci-fi sorozat. :D