Szekeres Viktor

Itt a Különvélemény-tévésorozat előzetese

Előzetes alapján jónak ígérkezik a Minority Report című krimisorozat.

Tegnap az amerikai Fox csatorna hivatalosan is bejelentette, hogy ősszel elindítja a Különvélemény (Minority Report) című tévésorozatát, mely az azonos című film folytatása lesz. A története tíz évvel a 2002-es film eseményeit követően játszódna, főhőse pedig egy, a jövőben elkövetésre kerülő bűncselekményeket előre látó prekog lenne, aki elveszti munkáját, így kénytelen normális életet élni. Azonban látomásai nem hagyják nyugodni, így társul egy nyomozónővel, akinek segítségével végére jár az őt gyötrő rejtélyeknek.


A fent látható előzetest a Mark Mylod által rendezett pilotból vágták össze, tehát a további epizódok anyagát nem tartalmazza. A sorozat főszereplője Stark Sands és Meagan Good lesz, mellékszereplőként Li Jun Li és Laura Regan is fel fog tűnni, valamint az a Daniel London, aki Wallyként már a filmben is szerepelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Katalizátor #2
    Nem hiszem, hogy hosszútávon nagyon élvezhető lett volna, figyelembe véve, hogy a munkájukat mennyire leegyszerűsítik a prekogok.
  • RAZOR27 #1
    potenciál az van, de szvsz jobb lett volna ha a cruz féle "akciócsoport" mindennapjait dolgozzák fel... na mind1 talán így is nézhető lesz. Fox úgy is mindent kicsinál idő előtt szóval... :D