Szekeres Viktor

Darth Vader saját előzetest kapott a Star Wars-sorozathoz

Vader nagyurat is bevetették a Star Wars-tévésorozat kampányában.

A Csillagok háborúja világának legnagyobb rajongói minden bizonnyal már vágják a centit, hiszen Amerikában a Disney XD tévécsatorna már június 20-án elkezdi adni a Star Wars Lázadók (Star Wars Rebels) második szezonját, mellyel biztos, hogy könnyebb lesz kibírni a Star Wars-mozifilm, Az ébredő Erő premierjéig hátralévő kábé fél évet. És ki tudja, talán olyanok is csatlakoznak a sorozathoz, akik eddig nem nézték, hiszen az első részekre visszatér az ikonikus Darth Vader is.


Nem véletlen, hogy a csatorna Vader karakterét is bevetette kampánya során - ld. a fenti előzetest. De egyébként nem csak őt láthatjuk a klasszikus karakterek közül, hiszen korábban visszatért, és talán ismét látható lesz Lando, Yoda, C-3PO (mindhárman az eredeti színészek hangján szólal meg) és a korábbi animációs sorozatból Ahsoka Tano. Az évadnyitó egyébként egy órás lesz, tehát dupla epizód, a címe pedig Lothal ostroma.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #4
    Nem hinném, hogy nem tudták volna az eredeti trilógiához méretezni az arányokat. Azt nehezen hinném, hogy a sorozat előbb, volt, úgyhogy az a hiteles álarc. Kicsit azért észrevehetőbb, kissé zavaróbb, mint a vékonyabb fénykard ..Mindegy amúgy just mentioned.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.06.18. 17:28:12
  • Banderas1990 #3
    A sorozat nagyban épít az eredeti trilógia korai látványterveire. Innen jön Darth Vader kicsit elnyújtott sisakja és a vékonyabb fénykardok is. Szóval ez inkább a sorozat látványvilágának tudható be.

    A korábban látott karakterek és eszközök mellett az újabb darabok tervezésénél is nagyban merítenek ezekből. Például az új lépegető, az AT-ST (a filmekben látott lépegető) tervei alapján készült.
  • Ragnaar #2
    És hogyan sikerült ilyen hosszú arcot rajzolni neki ? Jah lehet, hogy mikor fiatalabb volt, még hosszabb volt az arca...
    (Vagy csak a New Hope idején szóltak neki, hogy rövidebb álarc is elég lesz)




    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.06.18. 10:45:56
  • Sir Cryalot #1
    eye service / fan candy