Szekeres Viktor

Húzós új előzetest kapott a Fear The Walking Dead

Az AMC vadonatúj promót tett közzé a készülő Fear the Walking Deadhez.

Nem éppen tipikus előzetest kapott az AMC jóvoltából a The Walking Dead társ-sorozataként érkező Fear The Walking Dead, mely a videó tanúsága szerint valamikor augusztusban kerül majd képernyőre. A Fear the Walking Dead Los Angeles-ben játszódik, új szereplőkkel és teljesen új szálon futó történettel. A legfontosabb jellemzője viszont az lesz, hogy nem a The Walking Dead idejében játszódik, hanem jóval korábban, a járvány kitörését követő napokban.


A forgatás májusban indult a kanadai Vancouverben, de a későbbiekben Los Angeles-ben is rögzítenek epizódrészeket. A főbb szerepekben olyan színészek lesznek láthatóak, mint Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane ("Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Elizabeth Rodriguez (Liza), Mercedes Mason (Ofelia). A pilotot Adam Davidson rendezte, a sorozat vezető írója David Erickson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #11
    Hogy őszinte legyek, nekem nem tűnt föl a sebességváltozás, a walking deadben emlékeim szerint mindig a mennyiség volt a gondok fő forrása, de ha a sztori szerint is belassultak, akkor van rá esély, hogy az újban még gyorsak lesznek néhány évadig .
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.06.26. 13:14:59
  • tomboy013 #10
    Az 1. meg 2. évadban még gyorsabbak voltak jóval mint az utána következőkben ahol ugye sztori szerint az első tél után belassultak valamiért. Ha csak annyira lesznek gyorsak az új sorozatban is akkor én már örülni fogok.
  • Ragnaar #9
    Ha a zombik gyorsak is lennének, valószínűleg a jelenleg is élő szerplők jó része már rég halott lenne, és a nem zombi szerplő karakterek lennének behatárolva. Gyors zombikkal parkeur meg kommandós esetleg harcművész karakterek közül lehetne válogatni...
    (Meg azért abban is van valami kellemetlen, mikor 344526 zombi csoszog minden irányból.)
  • tomboy013 #8
    Ha nem mozognának egyszerű hullák lennének... Kell az izgalom is ezért nem árt ha gyorsak. Szerintem a klasszikus csoszogó zombi nagyon béna. Semmi félelmetes nincs bennük. Azok tetszettek akik a Holtak hajnalába voltak. Na egy olyan világban kihívás lenne életben maradni.
  • Laza #7
    Abban a filmben nem ilyen 'zombik' voltak, tök más :)
  • Laza #6
    A zombik többsége csoda h jár és mozog, nemhogy gyors ..........
  • Ragnaar #5
    A Walking Dead nem működne gyors zombikkal szerintem.
  • Rita79 #4
    Legalább olyan gyorsak kellenének, mint az I am Legend-ben voltak.
  • tomboy013 #3
    Mert a csoszogó zombik amik elől elsétálnak meg unottan ledöfik őket az aztán baromi izgalmas. Mellesleg mi köze a Walking Dead-nek a Z nation-höz? Én egyszerűen gyors zombikról beszélek nem buszvezető zombikról...
  • SupraMKIII #2
    Gyors zombik? Ne már! Most néztem meg a Z nation első részét - jót nevettem rajta. Persze, buszt vezetnek, meg a csecsemó kvázi repül a levegőben... Hagyjuk már!