Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a Gonosz halottak-tévésorozat

Groovy, mondja Ash az Ash vs. Evil Dead új előzetesében.

Burce Campbell lesz a főszereplője az Ash Vs. Evil Dead című új komédiának, melynek megérkezett az új előzetese, amiből mindenki kitalálhatja, hogy ez az Ash bizony az az Ash, aki annak idején az Evil Dead-trilógia közönségkedvenc főszereplő karaktere volt. Az Evil Deadet itthon sokan Gonosz halott, mások Gonosz halottak, megint másod pedig Az erdő szelleme címen ismerhetik még a 80-as évekből. A szuper alacsony költségvetésű horrort sokáig minden idők egyik legrémisztőbb filmjeként is emlegették.


A tévésorozat az amerikai Starz csatornán lesz látható ősztől, az első szezon 10 darab harminc perces részből fog állni. Az első epizódot maga Sam Raimi, a régi Evil Deadek rendezője készítené testvére, Ivan Raimi és Tom Spezialy forgatókönyve alapján. A történet központi figurája természetesen Ash lenne, akit 30 évvel a filmek történetét követően ismerhetünk meg, mint nyugalomba vonult szörnyvadászt, aki ismét "fegyvert ránt", amikor egy gonosz erő cselekedete az emberiség pusztulását vetítik elő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #9
    Az egy poén akart lenni....
  • yesname #8
    A 13 évet nem azért tippeltem, mert neked nem tetszett.
    Hanem ezért: "30 évvel a filmek történése után is a lánfűrész a leghatékonyabb fegyver"
    Az ízlés egy dolog, de a gondolkodás már...
    (Az új Evil Deaddel kapcsolatban osztom a véleményed.)
  • BrockSamson #7
    En rohadt jokat rohogtem minden reszen, barminek is szantak, szoval johet a sorozat is!
  • tomboy013 #6
    Az adószámomat esetleg nem tudod megtippelni egy hozzászólás alapján? :D Azért mert nem tetszett egy általad kedvelt film még nem kell támadni meg lekezelni, bár a gyerekes megsértődés itt szokás ugyebár, de én inkább nem tippelek életkort mert még zokon veszed azt is :D Mellesleg 27 az a 13 és nekem nem jött át a filmek hangulata, tudod ez az oka a hozzászólásomnak ha esetleg nem jöttél még rá magadtól. ;) Értékelem a régi horror filmeket, példál a Dolog (A valami) az egyik kedvenc régi horrorom de az Evil Dead nálam inkább a vígjáték katgóriába esik és most nem a béna maszkok meg effektek miatt mondom amit ugye korához mérten nem is tehetek, hanem például a baromi béna színészi játékot akár a főszereplő részéről. Szerintem megmosolyogtató a többiekkel egyetemben. Ez nem fika, hanem vélemény úgyhogy kéretik nem megsértődni. Ízlések és pofonok, erről felesleges vitát nyitni.
    Egyébként megnéztem az új Evil Dead-et is pont egy olyan pillanatomban amikor undorító, beteg horrorra vágytam és az tetszett, csak nem igazán volt "lelke" a filmnek ezért hát az sem lesz a kedvencem. Nő helyett mondjuk lehetett volna egy értelmes férfi főszereplője aki lehetett volna az új Ash is, ha már úgy is mindent rebootolnak. De hát nektek "rajongóknak" meg az nem tetszett volna ugye, mert hát én is jobban szeretem ha régi kedvenc filmeimet a régi szereplőkkel támasztják fel ha már feltámasztják vagy folytatják.
  • Zombee #5
    Az első rész minden idők egyik legjobb horrorfilmje. A második ugyanez, csak a viccesebb (de még nem vígjáték) horrorok között. A harmadik rész az egyik legszórakoztatóbb fantasy, amit valaha láttam. Mindig jól esik újranézni, a sorozatnak is megadom az esélyt. Remélem, nem lesz benne CGI.
  • Zombee #4
    A Nyolcadik utas: a Halál androidja? :)
  • yesname #3
    Ha adott helyzetben az a legjobb, akkor az. Akkoriban pedig valóban nagyon jó film volt és mai napig is meg van az egyedi hangulata. Nem igazán lehetsz hsz-ed alapján több 13-nál...
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.06.01. 08:13:36
  • tomboy013 #2
    30 évvel a filmek történése után is a lánfűrész a leghatékonyabb fegyver. Nem emlékszem, hogy láttam-e valaha bénább és gagyibb filmet a régi Evil Dead-nél és az is durva, hogy 2015-ben sorozatot képesek ebből készíteni :D emberek...
  • SirBubu #1
    ez az Ash régi kedvenc

    van még 1 Ash, akit szintén bírok

    ki találja ki, hogy ki lehet az?