Szekeres Viktor

Új, zombis tévésorozatot láthatunk itthon

Májusban zombik lepik el a VIASAT6-ot.

Május 22-én 22 órától mutatja be a VIASAT6 az amerikai Syfy csatorna egyik tavalyi sikersorozatát, a Z Nationt, azaz magyar címén a Z, mint zombit. Az Asylum stúdió által gyártott posztapokaliptikus, egész pontosan zombis széria alaptörténete szerint bolygónk lakosságát egy zombivírus csaknem teljesen kipusztította. Három évvel az apokalipszist követően egy maroknyi túlélő 3000 kilométeres útra indul: az egyetlen immúnis túlélőt, Murphyt - aki egyébként köztörvényes bűnöző - kell New Yorkból Kaliforniába, az utolsó, még működő kutatólaborba élve eljuttatniuk. A férfi vére ugyanis olyan antitesteket tartalmaz, ami a túlélők egyetlen esélye lehet egy ellenszer elkészítésére.

A 13 részes első évad a készítők bevallása szerint sem akarja a The Walking Dead című sorozatot másolni: a producerek sokkal inkább a humort szeretnék visszacsempészni a műfajba, illetve felvázolni különböző szituációkat, melyekre sor kerülhet posztapokaliptikus körülmények között. A sorozat első szezonja megfelelő nézettséget produkált, aminek köszönhetően a második évad is berendelésre került.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    A Sharknado minden idők legsikeresebb Syfy-tévéfilmje volt, így érthető is. De ez nem film, hanem sorozat. Itt nem tudnak századannyi pénzből forgatni, a minőség is sokkal közelebb lesz egy másik tévésorozathoz. A Z Nation nem egy Syfy-sorozatnál sokkal jobb.
  • Montanosz #2
    végig néztem,elég jó féleg a 3-ik rész után elmaradnak a idétlen poénok. teli van klisével de nézhető
  • Macropus Rufus #1
    Asylum csinálja a Sharknadot és társait nem? És a Syfy meg rendel tőle sorozatot, ráadásul már a 2. évadod. :o