Szekeres Viktor

Botrányos új plakátok a Terminator Genisysnek

Egy újabb luftot rúgtak a Terminator Genisys marketingesei, a béna fő plakát figuráit külön poszterekre rakták.

Hatalmas divattá vált szidni a Terminátor-filmsorozat rebootjának/folytatásának/ újragondolásának a reklámkampányát, de nincs mit tenni, ha az érkező marketinges anyagok jó része valóban rengeteg kívánnivalót hagy maga után, főleg, ha némelyik kortárs film kampányával hasonlítjuk össze. Pár órája karakterplakátok kerültek ki a filmhez, melyeken a főszereplőket, láthatjuk: John Connort (Jason Clarke / T-3000), Sarah Connort (Emilia Clarke), Kyle Reese-t (Jai Courtney), egy T-1000-est (Byung-Hun Lee), valamint a sajtóanyagokban Guardianként, azaz védelmezőként emlegetett T-800-ast (Arnold Schwarzenegger).

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A Paramount Pictures és Skydance Productions közös filmjét Amerikában július elsején mutatják be a mozikban, s a fentieken kívül még olyan színészek jutnak benne kiemelt szerephez, mint J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Matthew Smith és Courtney B. Vance. A rendező a korábban tévéfilmekben dolgozó Alan Taylor volt, aki a Thor: Sötét világot puskázta el csúnyán, a forgatókönyvet pedig Laeta Kalogridis és Patrick Lussier jegyzi.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • aru #26
    Tegnap láttam... Az a baj a filmel, hogy copy! Beemeltek egy rakat dolgot az első és második részből, és még a sorozatból is. Több fantázia kellett volna, ez így unalmas lett.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.29. 23:38:11
  • Andrevv #25
    Emilia Clarke-nak nincsenek ekkora mellei, mind láttuk a trónok harcában :)
  • Sir Cryalot #24
    Ezt már megbeszéltük,hogy az alakoskodós filmtől, alakoskodást lehet leginkább várni, meglepetést meg kevésbé.
  • Etinger #23
    Most épp igazuk van. Amúgy nincs elég látogató, ki van adva hogy ilyen címek kellenek, több reklám bevétel stb. Ebből él az oldal. Ez van.
  • e98ff #22
    Biztos divat fikázni az új terminator plakátját, de szerintem ezek teljesen rendben vannak.
  • Zombee #21
    Vicces, hogy máskor az ugyanilyen plakátot zseniálisnak írják. Amúgy ezt a John Connor/T3000 dolog a plakáton, előzetesben szerintem félrevezetés, túl egyszerű lenne ennyivel elintézni. Van a sztoriban szerintem valami csavar.
  • Hedgehunter #20
    A cikkek nagyresze ilyen.. :) Megszokhattad volna mar.. :)
  • molnibalage83 #19
    A Thor irgalmatlan gyenge volt, annyira, hogy a 2. részt meg sem néztem már... Mondjuk a Vasemberből is az 1. rész volt az egyetlen értelmes...
  • Amiga #18
    Nem fogok több cikket megnyitni, ha szélsőséges minőségi jelzők lesznek benne. Anyátokat verjétek át.
  • Skylake #16
    First world problem.