Szekeres Viktor

Arnold Schwarz­e­negger mindhárom új Terminátor-filmben benne lesz

Arnold Schwarzenegger a Genisys után is vissza fog térni.

Még mindig pár hónap választ el minket a Terminator: Genisys premierjétől, de máris a második és a harmadik epizódról adhatunk híreket. Az persze már korábban kiderült, hogy a készítők annyira bíznak az új széria első részében, hogy kitűzték a folytatás bemutatójának időpontját (második rész - 2017. május 19., harmadik rész - 2018. június 29.), most azt is megtudhattuk a The Arnold Fansnek köszönhetően, hogy Arnold Schwarzenegger nem csak az első epizódban, hanem a két folytatásban is szerepelni fog - ezt maga a színész mondta el, mint ahogy azt is, hogy a második epizód folytatása a jövő év első felében kerül forgatásra.

De addig is még előttünk áll az Amerikában július elsejére kiírt premier. A tervek szerint a Terminator Genisys el fog "játszadozni" a Terminátor-franchise kontinuitásával (időutazós tematika lévén ez nem nehéz), az első két filmből több jelenetet is rekreálnak majd, például az is kiderül, hogy Sarah Connort az Arnold Schwarzenegger által alakított terminátor nevelte fel. A hírek szerint a film főgonosza egy ember/gép hibrid lesz, akinek (aminek?) megjelenését a készítők vizuális szempontból forradalminak írtak le.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #15
    A többiben sem volt úgy igazán egynél több ismert színész. Még a 4-ben sem, Sam Worthington-nak is az volt az első komolyabb filmje (egyébként jelentéktelennek tartom a mai napig), Michael Ironside a fiatal generációknak nem mond semmit, Helena Bonham Carterre meg nem is emlékszem, hogy benne lett volna. A többi meg Schwarzeneggerről szólt. Jason Clarke meg ismertebb, mint Michael Biehn volt a Terminator előtt, konkrétan neki ott az új Majmok bolygója és a Zero Dark Thirsty.
  • Cickány90 #14
    Lol, 3 film, jó lesz az egynek is, nem tudom miért ennyire optimisták.

    Matt Smith pedig még jó színész is, kár ilyesmire pazarolnia az idejét.
    Utoljára szerkesztette: Cickány90, 2015.03.01. 21:28:07
  • kalapos01 #13
    Ha tudod dekódolni, akkor mi a baj? A szar az, ami nem tetszik a szarozónak. Ez elég egyértelmű. Ilyen alapon akkor egy film sem lenne szar meg jó, meg semmilyen. Azért ne hülyüljünk meg.

    Neki az a problémája, hogy pocsék az ízlése, szar filmeket néz, bedől a reklámoknak meg a hype-nak, azt nézi, amit a tömegek, a jókat meg nem látja. És utána meg sajnáltatja magát. Ennyi.
  • Macropus Rufus #12
    "de ha egyszer ma hollywood csak szar csinál, mit lehet írni, hogy szuper, szuper, csak így tovább"
    hálivúd nem csinál csak szar filmeket, max. neked nem tetszenek. Az ízlés egyéni dolog. Tehát ez a film neked nem tetszik, de nem szar.
    Nekem sem tetszenek a superhősös filmek, de ettől a film még nem szar, csak nekem nem tetszik.
  • Ender Wiggin #11
    jajj, igen én mindent lefikázok (kivéve, amit nem, de ha egyszer ma hollywood csak szar csinál, mit lehet írni, hogy szuper, szuper, csak így tovább?). és vajon azok, akik a korábbi t5 hírek alatt szintén szidták a főszerepeket játszó színészeket? azok is mind én voltam különböző nickekkel? örülök neki, hogy ha kisebbségben is, de más a véleményem, mint nektek :-D
  • Ra1n #10
    Tehetségtelen amatőrök? Loal.....
    Ja Ender Wiggin...Meg sem lepődök...:D
  • Ragnaar #9
    Ha tudják illeszteni a forgatókönyvet az idős Swarzihoz (régebbre visszaküldve, a szövet öregszik a fémvázon, ((nem volt hülye a skynet na )) lehet az még hiteles. Futós jelenetekhez lehet, hogy kell majd már a CGI, de senki nem lesz fiatalabb ha eltelik 30 év. Színészeket illetően kicsit fura hogy szinte nincs ismert nagyfilmes színész Swarzin kívül. Ember-gép hibrid volt már a 4-ben is, én mindenesetre kíváncsi vagyok mit sikerült kezdeni a franchiseal.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.02.26. 15:38:44
  • tomboy013 #8
    Nála annyi a lényeg, hogy lefikázzon mindent, minden filmes hírnél ez van. Nem kell ezen már meglepődni :D
  • senki687 #7
    Ez számomra nagyon vicces véleménynek tűnik, mert szerintem Svarcinak színész játéka sosem volt. Szerintem csak ügyesen taktikázott és a filmek márkanevévé vált, miközben el kellett nézni neki, hogy ő a film gyenge láncszeme.
    De sajnos már elszált felette az idő. Szerintem már a neve legfeljebb az első részre viszi be az embereket, úgyhogy nagyon jó filmnek kell lenni, ha egyből 3-at készítenek belőle, mert a 2. részt már csak az fogja megnézni, akinek tetszett az első.
  • BrockSamson #6
    Azert tegyuk hozza, hogy Svarci is onmaga parodiaja, foleg szinkron nelkul.