Szekeres Viktor

Megérkezett az eddigi legjobb Jurassic World-plakát

A hétfői előzetes előtt új plakát dukál.

Új plakátot kapott a Jurassic World, s az eddigiek közül talán ez sikerült a legjobban. Vagy, ha nem is a legjobban, akkor a leghatásosabban. A képen a film főszereplőiből látható kettő: egyikük Bryce Dallas Howard, míg a másikuk egy dinoszaurusz, akinek a fajtáját a hozzáértők minden bizonnyal fejből meg tudnák mondani. A plakátkép egyébként azt harangozza be, hogy hétfőn új előzetest is kapnak a rajongók.

Az Amerikában június 12-én 3D-ben, 2D-ben és IMAX-formátumban is megtekinthető filmet idehaza világpremierként már 11-étől láthatjuk. A Colin Trevorrow által rendezendő scifis beütéssel bíró Jurassic World 22 évvel az eredeti Jurassic Park eseményeit követően játszódik. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Vincent D'Onofrio, Ty Simpkins, Jake Johnson, Nick Robinson, BD Wong, Omar Sy, Judy Greer, Katie McGrath, Lauren Lapkus, Andy Buckley és Irrfan Khan.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • senki687 #6
    Nekem csak az első rész eleje tetszett, ameddig még csak a parkot mutatták be és nem kezdett menekülni az informatikus. Utána számomra elvesztette a varázsát és inkább horror filmbe csapott át. Kíváncsi vagyok, hogy az új rész milyen lesz.
  • Ender Wiggin #5
    tettenérhető, ahogy filmről filmre rálicitálnak az előzőre. az elsőben volt a t-rex. a másodikban volt sok t-rex, a harmadikban volt a t-rexnél nagyobb spinosaurus, most, mivel nincs már semmi a tarsolyban, kellett egy még nagyobb saurus, és ilyenkor a szokásos "hibrid"-duma jól jön :-D leket, hogy eredetileg gigantikus molylepkét szerettek volna, de az már ellőtte a godzilla, sajnos.
  • Jrex #4
    A filmben biztosan nem ekkora lesz, csak eltúlozzák, mint annó a 98-as amerikai godzillánál
    http://vignette2.wikia.nocookie.net/godzilla/images/9/9b/1998godzilla-1266293297.jpg/revision/latest?cb=20120508225802
  • Cickány90 #3
    Remélem inkább poénosra veszik a figurát, csak nem tesznek komoly filmbe egy jelenetet, amiben cápával etetnek egy őshüllőt...
  • sárkánylovag #2
    Ez már közelebb áll Godzillához mint a valósághoz.
    Na nem mintha valaki is látott volna dinoszauruszt még azt se tudjuk tolla volt e vagy pikkelye...
  • Konyigery #1
    Hát ennek a fajtáját nemhiszem hogy akárki megmondja, mert nem létezett. Ez az a hibrid amit a filmben kotyvasztottak a laborban.