Szekeres Viktor

Egyre biztosabb a Szörnyecskék rebootja

Végre láthatja a mai generáció, miért volt forradalmi a Szörnyecskék, ami miatt új korhatárt hoztak létre.

A Deadline értesülései szerint a Warner Bros. stúdió szerződtette Carl Ellsworthöt, hogy írja meg a Szörnyecskék (Gremlins) rebootjának forgatókönyvét, ami egyben azt is jelenti, hogy mostantól kezdve elég komolyan vehető a projekt, jó eséllyel meg is fog valósulni. Ellsworth számára nem idegen sem a horror, sem a feldolgozás műfaja, hiszen az elmúlt időszakban olyan filmek forgatókönyveit tette le az asztalra, mint Az utolsó ház balra vagy a Vörös hajnal, és nemsokára a Goosebumps felélesztését láthatjuk tőle.

A Szörnyecskék rebootja már évek óta van előkészítés alatt, a legutóbbi forgatókönyv-vázlatot az Abraham Lincoln, a vámpírvadászt is író Seth Grahame-Smith jegyezte. Akkor még úgy volt, hogy az eredeti Szörnyecskék írója, Chris Columbus rendezheti az új filmet, azonban már ő is kiszállt az elhúzódó produkcióból - legalábbis íróként, hiszen producerként, akárcsak Steven Spielberg, még mindig részt vesz benne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #2
    Az szinte tiszta szerencs lesz, ha tud majd valamit nyújtani az eredetiek feelingjéből (tipp szinten)
  • Ender Wiggin #1
    "Végre láthatja a mai generáció, miért volt forradalmi a Szörnyecskék, ami miatt új korhatárt hoztak létre. "

    Már hogy láthatná, ha csak nekik csinálnak egy fos, amiben biztos első osztályú lesz a CGI... Ha látni akarják, akkor talán az eredetit kéne megnézni.