Szekeres Viktor

Jöhet a Machete az űrben

Danny Trejo szerint lesz harmadik Machete-film.

A Machete-sorozat második, egyáltalán nem rosszul sikerült epizódja, a Machete gyilkol orbitálisan nagy bukását követően bizony nem sokan gondolták volna, hogy elkészülhet az álelőzetes formájában már beígért harmadik rész, a Machete in Space, vagyis a Machete az űrben. Azonban úgy tűnik, hogy a film lesz olyan olcsó, hogy megérje elkészíteni, legalábbis ezt erősítette meg Danny Trejo, a címszereplő, aki a Halloween Daily Newsnak elmondta, hogy nemsokára elkezd dolgozni Robert Rodriguezzel a filmen.


Azt ugyan persze nehéz elképzelni, hogy a harmadik Machete-film moziban is bemutatásra kerüljön, de azért ez is több, mint a semmi. 2010-ben a Machete 10,5 millió dollárból készült el és Amerikában 27, a világ többi részén pedig 17 millió dollár bevételt termelt a mozikban. A 2012-es, valamivel olcsóbb folyatás azonban csak 8, illetve 7 milliót hozott Amerikában, illetve Amerikán kívül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #4
    Első rész jó volt, a második szószó. Harmadik részt kíváncsian várom.
  • Zombee #3
    Nekem tetszett. :)
  • Nebojsa1982 #2
    A második rész NEM VOLT JÓ! Az elsőt szerettem, igazi trash, hentelős poénkodás volt. Ennél a résznél Rodriguez valahogy elcsúszott... Ettől függetlenül jöhet a 3. rész!
  • Jawarider #1
    Jöhet. Az ilyen filmekről mindig a haláli fegyver típusú hülyéskedés jut eszembe....Ez külön kategória a hülyéskedés szintjén