Szekeres Viktor

Digitális platformokon is elérhetővé válnak a Star Wars-filmek

Digitális Star Wars jöhet?

A Disney mindent megtesz, hogy a nézők egyre felfokozottabb várakozással nézzenek a legújabb Csillagok háborúja-mozifilm, Az ébredő Erő decemberi premierje elé. Tegnap például a The Walt Disney Studios, a Lucasfilm Ltd. és a 20th Century Fox bejelentette, hogy kiadják a Star Wars Digital Movie Collectiont, mely az eddigi hat epizódot fogja tartalmazni, időrendben a Baljós árnyaktól egészen A jedi visszatérig. A filmek digitális HD-formátumban világszerte április 10-től válnak elérhetővé.

Ezzel a lépéssel a gyártók, illetve jogtulajdonosok nem csak az új nézőket célozzák meg, hanem a hithű rajongókat is, hiszen a kedvükért minden epizódhoz mellékeltek olyan extra tartalmakat, melyek korábban nem voltak elérhetőek. A teljes kontentlistát itt például el lehet olvasni. Jórészt beszélgetésekről van szó, melyek a filmek készítésében kulcsszerepet játszók között zajlottak, valamint különféle dokumentumfilmecskékről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Inkább a felújítatlan régi trilógiát adja ki végre valaki újra, és legyen kapható itthon is! Kell a francnak az összebarmolt felújított.